Cégbemutató: Contorg Gazdasági Tanácsadó Kft

ART

Nyomtatás
Forrás: Önadózó

A Contorg Gazdasági Tanácsadó Kft már 1988 óta szervez és készít könyvviteli programokat. A szoftverkészítés mellett könyvelõirodát is mûködtetünk, ami fejlesztõi, programtervezõi munkánk valódi kísérleti laboratóriuma.

Önadózó Hírlevél – az adózók lapja online!

Gyors és pontos adózási információk heti endszerességgel. Megbízható válaszok a gyakorlati problémákra. A feliratkozás ingyenes, és egyéb kötelezettséggel sem jár, csak az e-mail címet kell megadni. Bónuszként a feliratkozással azonnal letölthetõ egy szabadon választott szakmai e-kézikönyv.

***

Cégbemutató: Contorg Gazdasági Tanácsadó Kft

Az Irodamester Pénzügyi és Számviteli Rendszerünk Windows alapú, moduláris felépítésû, ahol minden munkamûvelet össze van kapcsolva egymással, tehát a könyvelendõ anyagot csak egyszer kell kézbe venni. A hagyományos vegyes könyvelési tételeket az alrendszerbõl veszi át a fõkönyv.  A rendszer egészében, az analitikában és a fõkönyvben is teljes automatikus évzárás, évnyitás mûködik. A programcsomag funkcionálisan jól szervezett képernyõi

Modulok:
o Cég, – és ügyfélnyilvántartás
o Vevõszámla-könyvelés
o Szállítói számla-könyvelés
o Bankkönyvelés
o Házipénztár
o Deviza
o Pénzügyi- és folyószámla-nyilvántartás
o Adóanalitika
o Számlázás
o Tárgyieszköz nyilvántartás
o Fõkönyv
o Mérleg, Eredménykimutatás modul

A programcsomag az összes szakmailag elvárható szolgáltatást biztosítja. Azonban ezekhez képest a program többletszolgáltatásokkal lepi meg felhasználóit.
Nem szokványos funkciói:

1) Elõre beállítható könyvelési tulajdonságok. Amennyiben a törzsadatok között a partner (a könyvelt cég) adóalanyiságát, könyvelési sajátosságát, partner-, tétel- és bizonylatgyûjtõit, a rendszeresen ismétlõdõ gazdasági eseményeit alapértelmezett tulajdonságként elõre beállítjuk, akkor ez a továbbiakban leegyszerûsíti a könyvelési tételbevitelt, ami könnyebb, és biztonságosabb munkát tesz lehetõvé. Elõre beállítható például az EVA-s ügyfél- és szállító, az alanyi- vagy tárgyi áfa-mentesség, az Áfabevallás-gyakoriság, értékcsökkenés elszámolási mód, gyûjtõhasználat, költséghely-alkalmazás, projekt, profitcenter, devizahasználat, Abev-használat, stb. Ezek ki is kapcsolhatók és nem kötelezõek!

2) Ügyfélnyilvántartás a könyvviteli szolgáltatás technikai lebonyolítását segítõ új típusú programszolgáltatás. A bevallási kötelezettség-nyilvántartó figyeli az elkészítést határidõre, ellenõrzi a postázást, meghatalmazást készít - ezekkel a könyvelõirodai munkaszervezés hasznos eszközévé válik.

3) Különleges árfolyamkezelés, amely még a részkiegyenlítéseknél is külön kezeli a tõkehátralékot és az adott részfizetésre jutó árfolyam-különbözetet.

4) Több dimenziós nyilvántartás a rendszer egyik kiemelkedõen lényeges képessége, hogy a jogszabályok által elõírt kötelezõ számviteli nyilvántartások mellett olyan különbözõ analitikákat készít, melyek tartalma a legtöbb esetben kézzel nem lenne elõállítható, vagy jelentõs idõigény miatt sohasem lenne elkészíthetõ. A könyvelésben egy bizonylatot, egy adatbevitelbõl egyszerre több dimenzióban (fõkönyvi számla, másodszámla, analitika, projekt, profitcenter, tétel- és bizonylatgyûjtõ) képes rögzíteni. Analitikus árbevétel-, költséghely, költségnem, és projektkönyvelés, automatikusan kontírozott gazdasági esemény-könyvelés, profitcenter-használat támogatja a fõkönyvi könyvelésen túl a többletinformáció-gyûjtést.

5) A gyakran ismétlõdõ gazdasági események elõre definiálható típus-könyvelési tételeivel, (automatikus kontírozás) könnyíti és gyorsítja az adatbevitelt. A bizonylat- és tételgyûjtõk teszik lehetõvé a késõbbi fõkönyvi listák szûrését. Ezek a háttérkimutatások nyújtanak a cég mûködésérõl különbözõ idõszakra, egyes tevékenységekre, meghatározott témák szerint hasznos információkat.

6) Ezek a többlet információs eljárások nem kötelezõek, használatuk igény szerint be-, vagy kikapcsolható, ezzel egyszerûsíthetõ és biztonságossá tehetõ az adatfeldolgozás. Lényegében az IrodaMester program a megfelelõ beállítás után – az egyszerûsített fõkönyvi könyveléstõl a forgalmi költségeljárás mellett alkalmazott utókalkulációs rendszerig megfelelõ eszköz a könyvelés számára. További lehetõség, hogy minden listát különbözõ formátumban lehet menteni, Pdf-ben, Excelben melyek a rendszeren belül azonnal továbbíthatók interneten.

Az egyszeres könyvvezetésre továbbra is igény mutatkozik, ezért a CEK’Win rendszerünk vevõ- és szállító-nyilvántartással, számlázással összekötött formában, korszerû eljárások segítésével oldja meg ezt a feladatot. Kezeli a halasztott áfát és a ki nem egyenlített szállítói áfa teljesítés szerinti levonásba helyezését. A számlázás devizában is lehetséges. Korrekt házipénztár rendszere hárompéldányos, nyugtás pénztárbizonylatokat is készít. A részletezõ listái megfelelõen követik az adóalapba beszámító és be nem számító bevételi, kiadási tételek kimutatását.  Listái megszûrhetõk témagyûjtõ szerint, ezért különféle analitikus nyilvántartások készíthetõ a könyvelési adatokból.

ContMaster Bérügyviteli Rendszer cégek, és könyvelõ irodák számára kifejlesztett két verzióban forgalomba kerülõ bérügyviteli szoftver, amely teljes körû, mindemellett hatékony támogatást nyújt a személyzeti, munkaügyi tevékenység, a bér- és adóelszámolás, tb-ellátások elszámolásának területén. Elkészíti a számfejtéseket, az elektronikus bevallások, adatszolgáltatások mindegyikét, a Nyenyit, egyedi listákkal iratokat, szerzõdéseket készít stb. Az IrodaMester Fõkönyvi rendszer felé elektronikus bérfeladást biztosít.

A HR rendszer moduljai: 1 Személyzeti- munkaügyi modul, 2 Bérelszámolási modul, 3 Társadalombiztosítási modul, 4 Állományon kívüli modul. Az elektronikus bevallások és adatszolgáltatások69 adatait a modulok által kezelt közös adatállományból gombnyomásra állítja elõ a program. Menürendszere zavarba ejtõen egyszerû!

A bérügyviteli rendszer sajátos adatbányászatot tesz lehetõvé, az itt nyert adatok táblái hatékonyan szerkeszthetõk, formázhatók; szûrhetõk az ezekhez igazodó színkiemelésre, többsoros táblázatokra, számított és „idegen” oszlopok beillesztésére alkalmas. Ezek az adatok nyomtathatók dBase, FoxPro, Paradox, Text, Sdf állományokba, exportálhatók Text, Html, Xml, Xls formátumokba, vagy közvetlenül átadhatjuk Excelnek.

Ajánljuk a Contorg HP Házipénztár, a Contorg HP Számlázás programjainkat egyedi felhasználásra. Az programok önállóan használathatók mindenhol, ahol házipénztári illetve számlázási feladatokat kívánnak megoldani.

Rendszereinkrõl tájékozódhat:
Contorg Kft Ügyfélszolgálatánál
7020 Dunaföldvár, Gábor Pál utca 5.

Budapesti Irodánkban
1074 Budapest, Rottenbiller utca 4/a.

www.contorg.hu; www.contmaster.hu
info@contorg.hu; info@contmaster.hu

Regõs Gábor
ügyvezetõ

***

KÖNYVELÕK KÉZIKÖNYVE - Ára: 9.900,- Ft + postaköltség. Szerzõk: az Önadózó újság szerzõi. A könyv hagyományos nyomdai elõállítású, terjedelme 576 oldal. Kiadó: ADÓNET.HU Zrt. www.kezikonyvek.hu MEGRENDELÉS: info@onadozo.hu

***

JÁRULÉKFIZETÉSI ABC 2008 - Ára: 4900,-Ft. Szerzõk: Matlné Kisari Erika, Pintérné dr.Molnár Ilona, Széll Zoltánné. Lektor: dr.Jurányi Benedekné. Terjedelem: 253 oldal. Kiadó: ADÓNET.HU Zrt. Megrendelés: info@onadozo.hu

***

LÍZING KÉZIKÖNYV - Szerzõ: Junkertné Szûcs Zsuzsanna, Ára: 4.990,-Ft, Kiadó: ADÓNET.HU Zrt. Megrendelés: info@onadozo.hu
***

VAGYONGYARAPODÁS ÉS ADÓELLENÕRZÉS - Hogyan bizonyítsuk be vagyonunk adózott forrását? Kézikönyv adózóknak. Ára: 9.900,-Ft + 155,-Ft postaköltség. Szerzõ: dr.Szabó Tibor ügyvéd adószakértõ. A könyv hagyományos nyomdai elõállítású, terjedelme 132. oldal, iratmintákkal, esetgyûjteménnyel. Kiadó: ADÓNET.HU Zrt. A könyv kereskedelmi forgalomba nem kerül. www.kezikonyvek.hu - Megrendelés: info@onadozo.hu


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra