Elkezdődött a tagdíjfizetési időszak az Agrárkamaránál

KKV

Nyomtatás
Forrás: mti

Az árbevétel-alapú tagdíjat fizető tagok közül júniusban a gazdálkodó szervezetek tagdíját állapítják meg. Az érintettek a NAK honlapjára bejelentkezve a számításhoz felhasznált, 2020-as bevételi adatokat is megtekinthetik, de postai úton is kapnak értesítést.

Elkezdődött a gazdálkodó szervezetek tagdíj megállapítási és befizetési időszaka a Nemzeti Agrárgazdasági Kamaránál (NAK), a tagdíjfizetési határidő július 15. - közölte a NAK

Az árbevétel-alapú tagdíjat fizető tagok közül júniusban a gazdálkodó szervezetek tagdíját állapítják meg. Az érintettek a NAK honlapjára bejelentkezve a számításhoz felhasznált, 2020-as bevételi adatokat is megtekinthetik, de postai úton is kapnak értesítést. Ha módosítani szeretnének, vagy tagdíjkedvezményt vennének igénybe, azt jelezni kell, és csatolni a szükséges igazolásokat. A megállapított tagdíjakat június 30-án elfogadottnak tekintik, ha az érintettek nem kértek változtatást.     

Az idei tagdíjhoz kapcsolódóan 2023 júniusának végéig még lehet igazolást küldeni, de a felülvizsgált tagdíjat ekkor már 20 százalék pótlék terheli. Ehhez hasonlóan a 2021-es tagdíj felülvizsgálatához még ebben fogadnak igazolásokat, ugyancsak 20 százalékos pótlék mellett - tájékoztattak a közleményben.     Hozzátették: a kamarai tagoknak az idén is lehetőségük van az e-Iroda fiókjukon keresztül meghatalmazni a könyvelőjüket, adószakértőjüket, adótanácsadójukat, könyvvizsgálójukat, hogy fogadják el helyettük az idei tagdíjat. A korábbi meghatalmazások idén is érvényesek.

FIZESSEN ELŐ AZ ÖNADÓZÓ ÚJSÁGRA ÉS ONLINE CSOMAGJÁRA!

Önadózó - okos újság okos cégeknek és könyvelőknek! Az Önadózó csomag előfizetési díja 2022. 7-12. hónapra 14.490,-Ft. Mit ad ennyiért Önnek az Önadózó? Önadózó újság havi lapszámai (az előfizetés kezdő hónapjától decemberig, print és elektronikus formátumban) + Online csomag: Számviteli szabályzatok 2022, GDPR Segédlet,  Pénzmosás elleni szabályzat 2022, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon, Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek. Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra