Helyesbítik a Magyar Közlönyt, egyetlen adó sem lép korábban hatályba

ART

Nyomtatás
Forrás: MTI

Haladéktalanul helyesbítik a Magyar Közlöny elektronikus változatát, amelyben egy tördelési hiba miatt került kötőjel helyett vessző a jövő évi adótörvények módosításáról szóló jogszabály kihirdetésébe. A Magyar Közlöny Lap- és Könyvkiadó tájékoztatása szerint van jogi lehetőség az elektronikus tájékoztatás javítására, vagyis a hiba folytán egyetlen érintett rendelkezés sem lép hatályba 2012. január 1-je előtt.

Kérjen ingyenes Önadózó bemutató számot!

Az Önadózó újság egy korábbi számának megküldésével Ön betekintést nyerhet abba a műhelymunkába, amellyel havonta többezer vállalkozás, intézmény és tanácsadó részére nyújtunk segítséget, szakmai információkat, megoldásokat adókötelezettségeik szakszerű teljesítéséhez. Önadózó - az adózók lapja. Adó - Tb - Számvitel - Munkaügy a gyakorlatban, havonta 64 oldalon. A megadott postacimre megküldjük, jelezze e-mailben: info@onadozo.hu

______________________________________________________________

Helyesbítik a Magyar Közlönyt, egyetlen adó sem lép korábban hatályba

A tévedésre az LMP hívta fel a figyelme csütörtökön; a párt azt közölte, hogy egy elírási hiba miatt január 1-je helyett már november 30-án, szerdán életbe lépett több adószabály, köztük a baleseti adóra és a chipsadóra vonatkozók.

Az egyes adótörvények és az azzal összefüggő egyéb törvények módosításáról szóló törvényt a Magyar Közlöny 2011. évi 140. számában hirdették ki szerdán. A Magyar Közlöny Lap- és Könyvkiadó tájékoztatásában elismeri, hogy a tördelés során hiba került a jogszabály egyes rendelkezéseinek hatályba lépését szabályozó paragrafusába.

A kiadó ugyanakkor hangsúlyozza, hogy van jogi lehetőség a tévedés javítására, mivel az az elektronikus szerkesztés folyamán keletkezett. Kiemelik, továbbá, hogy a hiba korrigálása után a jogalkalmazók számára egyértelművé válik, hogy valamennyi, a hibával érintett rendelkezés a jövő év első napján lép életbe.
Helyesbítik a Magyar Közlönyt, egyetlen adó sem lép korábban hatályba.

______________________________________________________________


ÖNADÓZÓ - szakmai segítség az adózásban és könyvvitelben!

Az Önadózó  újságból, honlapból, elektronikus és online szolgáltatásokból álló előfizetői csomagja folyamatos szakmai segítséget és támogatást nyújt a komplex vállalati ügyvitel szakszerű viteléhez, a vállalkozás, intézmény adózási, kifizetői, könyvviteli és munkaügyi feladatainak ellátásához. Az egyes lapszámok felhívják a figyelmet aktuális feladatokra, lehetőségekre, értelmezik az adójogszabályokat, bemutatják az egyes adókötelezettségek szakszerű teljesítésének rendjét, felkészítik a szervezetet a jövőbeni adóellenőrzésre is. Előfizetési  díj  2012. évre most még 17.640,-Ft (1.470,-Ft/hó.) Kedvezményeink miatt az előfizetéssel pénzügyileg is nyer, nem csak szakmailag.

Elõfizetés: info@onadozo.hu


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra