Kiírták az Agóra pályázatot többfunkciós közösségi központok kialakítására

Forrás: MTI

Címkék: pályázat


A pályázat célja a térségi vonzáskörzettel bíró városok többfunkciós művelődési központjainak fejlesztése. A konstrukció keretében az intézmény infrastrukturális feltételeinek megteremtése, kialakítása támogatható, az elnyerhető támogatás összege pályázónként 350-685 millió forint. A pályázat benyújtási határideje február 27.

Másfél milliárd forintos kerettel meghirdették az Agóra pályázatot többfunkciós közösségi központok kialakítására a húszezer lakosúnál népesebb városok önkormányzatai számára - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának kultúráért felelős államtitkársága kedden.
 
A közlemény szerint a pályázat célja a térségi vonzáskörzettel bíró városok többfunkciós művelődési központjainak fejlesztése. A konstrukció keretében az intézmény infrastrukturális feltételeinek megteremtése, kialakítása támogatható, az elnyerhető támogatás összege pályázónként 350-685 millió forint.

A pályázat benyújtási határideje február 27.

A tájékoztatás szerint ezek az intézmények fontos szerepet töltenek be a közösségi művelődésben, a tanórán kívüli, illetve az egész életen át tartó tanulásban, emellett számos programmal, rendezvénnyel is várják az érdeklődőket.

Az eddigi három Agóra pályázat 14 nyertes projektje közül kilencet már átadtak - Szegeden, Győrben, Tatabányán, Szekszárdon, Kaposváron, Békéscsabán, Hódmezővásárhelyen, Debrecenben és Szolnokon -, további öt pedig folyamatban van (Szombathelyen, Kecskeméten, Veszprémben, Miskolcon és Nyíregyházán).

FIZESSEN ELŐ 2024-RE AZ ÖNADÓZÓ ÚJSÁGRA ÉS ONLINE CSOMAGJÁRA!

Önadózó - okos újság okos cégeknek és könyvelőknek!  Velünk 2024-ben is könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. Az Önadózó az egyik legnagyobb terjedelemmel jelentkező havi szaklap. Igen gazdag az archívumunk, az előfizetéssel ingyenesen hozzájuthat a megelőző évek lapszámaihoz. Az egyes lapszámok tartalma online elérhető, illetve mobiltelefonon is. Online csomagunk: Számviteli szabályzatok 2024 Cafetéria szabályzat 2024 Pénzmosás elleni szabályzat csomag GDPR Segédlet, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon,Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek Ingyenes e-könyvek és vásárlási kedvezmény az Önadózó Webáruhgázban ● Egyes Kulcs-Soft programok előfizetőknek ingyenesen ● Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra