Költséghatékonyság e-Számlával

ART

Nyomtatás
Forrás: Önadózó

A bevezetéstõl a professzionális megoldásig. Szakmai konferencia: 2011. szeptember 22-én a Kinnarps House Konferencia Központban (1133 Budapest, Váci út 92.) Részvételi díj: 20.000 Ft + Áfa. Önadózó elõfizetõknek 15% kedvezmény, amely a jelentkezéskor a vevõkód megadásával érvényesíthetõ.

_____________________________________

Kérjen ingyenes Önadózó bemutató számot!

Az Önadózó újság egy korábbi számának megküldésével Ön betekintést nyerhet abba a mûhelymunkába, amellyel havonta többezer vállalkozás, intézmény és tanácsadó részére nyújtunk segítséget, szakmai információkat, megoldásokat adókötelezettségeik szakszerû teljesítéséhez. Önadózó - az adózók lapja. Adó - Tb - Számvitel - Munkaügy a gyakorlatban, havonta 64 oldalon. A megadott postacimre megküldjük, jelezze e-mailben: info@onadozo.hu

__________________________________________

Költséghatékonyság  e-Számlával

Az e-Számlázással, a számlázáshoz kötõdõ költségek közel 70 százaléka megtakarítható! Bevezetésével a cégek üzleti folyamatai is hatékonyabbá válnak. Ezt ismerte fel az EU vezetõ szerve, az Európai Bizottság, amely - több százmilliárd eurós megtakarítást prognosztizálva -, arra törekszik, hogy 2020-ra az e-Számlázás váljon a fõ számlázási móddá.

Szakmai konferenciánk az e-számlázás bevezetéséhez és a professzionális üzemeltetéséhez kapcsolódó kérdéseket mutatja be a helyszíni konzultáció lehetõségével.

Tervezett program, felkért elõadók:

09.30        Pantucsi Zoltán fõosztályvezetõ, Nemzetgazdasági Minisztérium: A kormányzat e-Számlázáshoz kötõdõ stratégiája

10.00       Karácsony Imréné partner, TNC First Tanácsadó Kft.:e-Számlázás a nemzetközi gyakorlatban. Az e-Számlázás hazai jogi környezete, az e-számlázáshoz és elszámolásához kapcsolódó adózási kérdések

10.30        Kávészünet

11.00        Lengyel Tibor elnök, Magyar Könyvelõk Országos Egyesülete: Az e-Számlázás könyvelési gyakorlata

11.30        Kudich Zsolt ügyvezetõ igazgató, Printsoft Hungary Kft.: Az e-számla hitelesítéséhez és az e-számlák archiválásához, az elektronikus dokumentum kezeléshez kapcsolódó legújabb megoldások. Hatékony output management

12.00        Cseri Krisztina ügyfélszolgálati vezetõ, Mediasmart Kft.: Elektronikus számla megoldások – nem csak nagyvállalatoknak.

12.15        Novák Éva vezetõ tanácsadó, Nexon:Hatékony megoldások az elektronikus ügyvitelben – elektronikus munkabérjegyzék , teljesítmény értékelés, munkaidõ nyilvántartás stb.

12.45        Ebédszünet /kávé, üdítõk, szendvicsek/

13.30        Multinacionális cég szakembere (egyeztetés alatt).:Az e-számlázás a gyakorlatban. Kihívások és elõnyök a kibocsátó és a befogadó oldaláról.

14.10        Várdai László értékesítési igazgató, PartnerControll Kft.:A hatékony számla követés és kintlévõség menedzsment.

                  14.30        Kerekasztal beszélgetés
                                  
az e-számlázás gyakorlatáról

Moderátor: Antal Erzsébet partner, Nobel Management Consulting Kft.

A jelentkezéshez KATTINTSON IDE!

A Megjegyzés rovatban jelölje, hogy Önadózó elõfizetõ, és adja meg vevõkódját.

Részvételi díj: 20.000 Ft + Áfa

Önadózó elõfizetõknek 15% kedvezmény.

A rendezvény programjának megváltoztatására a jogot fenntartjuk.

Az OnLine módon tett jelentkezés megrendelésnek minõsül és fizetési kötelezettséggel jár. Lemondás nyolc munkanappal a rendezvény elõtt írásban lehetséges.

További információ és jelentkezés:
Üzleti Konferencia Központ - www.uzletikonferencia.com

***

ÖNADÓZÓ újság - folyamatos segítség a szakmai munkában!

Önadózó - az adózók lapja. Adó - Tb. - Számvitel  - Munkaügy a gyakorlatban havonta 64 nyomtatott oldalon. Megjelenik minden hónap elsõ napján. Hétezer könyvelõ irodának,  vállalkozásnak és intézménynek szolgáltatunk havonta,  11 ezren olvassák rendszeresen heti hírlevelünket.  Elõfizetési  díj  2011. december 31-ig 1.470,-Ft/hó. Elõfizetõknek 20% szakkönyv vásárlási kedvezmény, ingyenes e-könyvek, e-Önadózó. Ügyfélszolgálat 1085 Budapest, József körút 53. Tel: 267 5010.  

Elõfizetés: info@onadozo.hu


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra