KönyvelőKoktél 2021 Konferencia - 50% Önadózó előfizetői kedvezménnyel

Forrás: Penta Unió

Exkluzív ajánlat Önadózó előfizetőknek. Koktélozzunk együtt 2021-ben (is)! Az előző évek sikereinek köszönhetően 2021-ben is megrendezésre kerül a PENTA UNIÓ Zrt.-vel közös szervezésben a 16 kreditpontos* KönyvelőKoktél konferencia, melyre 50% kedvezménnyel, 31.490 Ft helyett 15.745 Ft díjjal jelentkezhetnek előfizetőink! Adótanácsadók, adószakértők, okleveles adószakértők és könyvvizsgálók is gyarapíthatják kreditpontjaikat!

KönyvelőKoktél konferencia

Az előző évek sikereinek köszönhetően 2021-ben is megrendezésre kerül a PENTA UNIÓ Zrt.-vel közös szervezésben a 16 kreditpontos* KönyvelőKoktél konferencia, melyre 50% kedvezménnyel jelentkezhetnek ügyfeleink! 

2021-ben is a KönyvelőKoktél konferencia a „legkönyvelősebb” megoldás Önnek, mert: 

  • 16 kreditpont* biztosít Önnek vállalkozási szakon!
  • Az öt legfontosabb adónemből naprakész lesz!
  • Napirenden a 2022. évi adójogszabály-tervezetek
  • Adótanácsadók, adószakértők, okleveles adószakértők és könyvvizsgálók is gyarapíthatják kreditpontjaikat!
  • + 1. Kreditpontgyűjtési alternatíva vírusidőszakban is!

A 2021. évi konferenciasorozat helyszínei és időpontjai:

□   December 15 -16.

Budapest

Lurdy Ház (Könyves Kálmán körút 12-14)

□   December 13-tól

E-LEARNING videó

Spóroljon több mint tizenötezer forintot! 

Önadózó előfizetőként Ön 31.490 Ft helyett 15.745 Ft díjjal jelentkezhet a konferenciára!

A kétnapos konferencia biztosíthatja mind a 16 könyvelői kreditpontját* vállalkozási szakterületen. Az egyik napon a „kötelező” számvitel, a másik napon a legfontosabb adónemek áfa, szja, kata, tb, tao, kiva és art lesznek napirenden! Ráadásul gyarapíthatja adótanácsadói, adószakértői, okleveles adószakértői és könyvvizsgálói kreditpontjait is. >> KönyvelőKoktél!

További információ és jelentkezés >> KönyvelőKoktél konferencia

_______________

Ui.: Ugyan még június 23-ig élhet a kedvezményes jelentkezési lehetőséggel, de ne hagyja az utolsó pillanatra a jelentkezést, nehogy lemaradjon.

*A kreditpontos pályázat az adóváltozások ismeretében kerül majd beadásra.

MOST FIZESSEN ELŐ AZ ÖNADÓZÓRA!

Az Önadózó újság előfizetési díja 2021. 5-12. hónapra 16.464,-Ft. Mit ad ennyiért Önnek az Önadózó? Önadózó újság havi lapszámai (az előfizetés kezdő hónapjától decemberig, print és elektronikus formátumban) + Online csomag: Számviteli szabályzatok 2021, GDPR Segédlet,  Pénzmosás elleni szabályzat 2021, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon, Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek. Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra