Már csak 4 napig igényelhetõ a Diákhitel

ART

Nyomtatás
Forrás: Önadózó

Már csak négy napjuk maradt május 16-ig az igénylésre azoknak a hallgatóknak, akik a tavaszi szemeszterben még szeretnének Diákhitelt kapni. A felvehetõ hitelösszeg akár 200 ezer – költségtérítéses hallgatók számára akár 250 ezer – forint is lehet. Aki most lekési az igénylési határidõt, az már csak a jövõ tanévben kérheti ezt a kedvezõ, hitelbírálat nélkül elérhetõ speciális kölcsönt.

_____________________________________

Kérjen ingyenes Önadózó bemutató számot!

Az Önadózó újság egy korábbi számának megküldésével Ön betekintést nyerhet abba a mûhelymunkába, amellyel havonta többezer vállalkozás, intézmény és tanácsadó részére nyújtunk segítséget, szakmai információkat, megoldásokat adókötelezettségeik szakszerû teljesítéséhez. Önadózó - az adózók lapja. Adó - Tb - Számvitel - Munkaügy a gyakorlatban, havonta 64 oldalon. A megadott postacimre megküldjük, jelezze e-mailben: info@onadozo.hu

__________________________________________

Már csak 4 napig igényelhetõ a Diákhitel

Ahhoz, hogy a felsõoktatásban tanulók hozzájuthassanak Diákhitelükhöz, május 16-ig kell leadni az igényléseket a kijelölt postahivatalokban vagy a Diákhitel Központtal együttmûködõ bank- és takarékszövetkezeti fiókokban. (Az igénylési helyek listája megtalálható a www.diakhitel.hu honlapon). Akik korábban már kaptak Diákhitelt, azoknak nem kell azt újra igényelni, viszont a folyósítás feltétele az aktív hallgatói jogviszony.

A felvehetõ hitelösszegek az idei tanév második szemeszterében sem változtak, továbbra is havonta 15, 21, 25, 30, 40 és 50 ezer forint igényelhetõ. Az államilag támogatott képzésben tanulók szemeszterenként maximum 200 ezer forintot vehetnek fel, míg a költségtérítéses képzésben résztvevõ diákok legfeljebb 250 ezer forinthoz juthatnak hozzá.

A Diákhitelt továbbra is alanyi jogon vehetik igénybe a 40 év alatti egyetemi, fõiskolai hallgatók. A lehetõséggel 2001 óta összesen már több mint 307 ezer diák élt.

***

ÖNADÓZÓ újság - Segítség a szakmai munkában!

Önadózó - az adózók lapja. Adó - Tb. - Számvitel  - Munkaügy a gyakorlatban havonta 64 nyomtatott oldalon. Megjelenik minden hónap elsõ napján. Hétezer könyvelõ irodának,  vállalkozásnak és intézménynek szolgáltatunk havonta,  11 ezren olvassák rendszeresen heti hírlevelünket.  Elõfizetési  díj  2011. december 31-ig 1.470,-Ft/hó. Elõfizetõknek 20% szakkönyv vásárlási kedvezmény, ingyenes e-könyvek, e-Önadózó. Ügyfélszolgálat 1085 Budapest, József körút 53. Tel: 267 5010.  

Elõfizetés: info@onadozo.hu


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra