MÉG MA DÖNTSÖN A HOLNAP ÜZLETÉRÕL!

ART

Nyomtatás
Forrás: Önadózó

Cégajánló: a H&Gy Consulting úgy gondolja, hogy a hozzá forduló cégeket nem elsõsorban a pályázati pénzek elnyerésének lehetõségeirõl kell tájékoztatni – hiszen errõl ma már nagyon sok információ elérhetõ -, hanem abban kell segítségükre lenni, hogy tisztában legyenek a helyzetükkel: képesek-e befogadni a lehetséges külsõ pénzforrásokat.

Az a vállalkozás, amelyik világos stratégiai célokat követ, s ezekhez igazítja módszereit, eszközeit, humán erõforrásait, egész szervezetét, sikeres lehet. Ahhoz azonban, hogy ne csak lépésrõl-lépésre haladjon elõre, hanem lendületet is adjon fejlõdésének, pontosan fel kell mérnie, milyen fejlesztésekre képes a saját erejébõl és mihez szeretne vissza nem térítendõ támogatást vagy hitelt igénybe venni. Lényeges kérdés, hogy összhangba tudja-e hozni az önerõt és a külsõ forrásokat, amelyek jó esetben kiegészítik egymást. Hiszen saját forrás nélkül pályázati pénzhez sem juthatunk hozzá.
 
A H&Gy Consulting úgy gondolja, hogy a hozzá forduló cégeket nem elsõsorban a pályázati pénzek elnyerésének lehetõségeirõl kell tájékoztatni – hiszen errõl ma már nagyon sok információ elérhetõ -, hanem abban kell segítségükre lenni, hogy tisztában legyenek a helyzetükkel: képesek-e befogadni a lehetséges külsõ pénzforrásokat. Ezt persze maga a vállalkozó dönti el, ám a H&Gy Consulting – megvizsgálva a cég helyzetét – felelõsségteljesen nyilatkozik arról, hogy eléggé felkészült-e az adott vállalkozás vagy intézmény a támogatások, hitelek hasznosítására.

Aki a H&Gy Consultingtól kér tanácsot, hosszú távú együttmûködésre számíthat. A közös munka során a megrendelõ megtudhatja:
- az elemzõk szerint cége pénzügyi, mûszaki helyzete alkalmas-e a támogatások, hitelek gazdaságos felhasználására,
- a szakértõk szerint az adott piaci viszonyok kedvezõek-e a külsõ erõvel tervezett konkrét fejlesztésekhez,
-ha mindkét kérdésre igen a válasz, akkor a tanácsadók partnereik elé tárják a hitel- és támogatási lehetõségeket,
- segítik a megfelelõ pályázatok kiválasztását,
- elkészítik a pályázatokat,
- nyomon követik azok sorsát.

A H&Gy Consuling tehát arra törekszik, hogy magukat a tanácsot, kérõ cégtulajdonosokat vagy a vállalkozások vezetõit tegye képessé az optimális döntések meghozatalára.

Egy-egy pályázat összeállításában a H&Gy Consulting keretein belül pénzügyi, jogi, adó- és , ingatlanszakértõ kollégáink vesznek részt, és nem utolsó sorban olyan pályázatíró/ok, aki a kiíró szempontjai szerint világosan és fõleg hatásosan képes megfogalmazni a tervezett projekt fontosságát, várható eredményeit szûkebb és tágabb környezetére. Ha partnerünk lesz, biztos lehet abban, hogy jó kezekben van támogatási, illetve hitel kérelme! Amit azonban nemcsak a pályázat gondos elkészítése garantál, hanem a H&Gy Consulting nyíltan vállalt, szakszerû lobbizása az illetékes döntéshozóknál a partner érdekében. Ehhez a hátteret a kiíró szervezetekkel való közvetlen és rendszeres kapcsolat adja meg.

Cégünk rendszeresen juttatja el gyakorlati észrevételeit, a napi gyakorlat során szerezett információit a döntéshozó fórumokhoz, és sikerrel vállal bizonyos közvetítõ tevékenységet az érdekelt felek között.

Sokak számára kulcskérdés a díjazás! A H&Gy Consulting gyakorlata arra épül, hogy cégünk partnereivel a kölcsönös érdekeken és elõnyökön alapuló együttmûködésben érdekelt. Ennél fogva arra törekszik, hogy mind több vállalkozás legyen képes igénybe venni szolgáltatásait, ne legyenek pénzügyi akadályai a közös munkának. Ezért az elsõ tanácsadói beszélgetés ingyenes. A következõ alkalommal a munka jellegétõl függõen egyeznek meg a felek a díjazásban, ami általában egy kisebb összegû megbízási díj, valamint a sikerdíj kombinációja. S ez utóbbi értelemszerûen akkor fizetendõ, ha az együttes erõfeszítések eredménnyel jártak.

Ugyanakkor a pénzügyi tanácsadás általában nem egy vagy két alkalomra szóló megbízás, hiszen a vállalkozónak az az érdeke, hogy folyamatosan értesüljön az újabb forrásbevonási lehetõségekrõl. Ezt az állandó tájékozottságot és egyéb, állandó segítséget biztosít a H&Gy Consulting tagsági rendszere, amelynek éves díja 280 000 Ft + áfa, két évre 480 000 Ft + áfa.
 
MIÉRT VÁLASSZA A H&GY CONSULTINGOT?

• Mert nála elsõ a partner érdeke!

• Rugalmasan alkalmazkodik a megrendelõ igényeihez!

• Komplex szolgáltatást nyújt, feltárja az adott cég tõkebefogadási képességét!

• Nemcsak a jelen terveinek megvalósításához nyújt segítséget, hanem a jövõ megalapozásához is!

• Munkájában találkozik a szakértelem, a tapasztalat és a megbízható háttér!

• Legjobb referenciái: az elégedett partnerek!

Pályázati témák, amiben projekteket készítettünk:

Gazdasági Versenyképesség Operatív Programon belül:

• GVOP-2004-2.1.1. Kis- és középvállalkozások mûszaki-technológiai háttere fejlesztésének támogatása: A beruházás egy nyomdaipari irkafûzõ gép beszerzésére irányult, amely hazai viszonylatban a legmagasabb mûszaki színvonalat képviseli. A projekt Budapesten valósult meg, a pályázat bruttó értéke 62 300 000 Ft.

• GVOP-2004-4.1.1. Vállalaton belüli elektronikus üzleti rendszerek bevezetése: A beruházás a szünetmentes áramellátó berendezések fejlesztése, gyártása, forgalmazása területén ismert vállalkozás integrált vállalatirányítási rendszer bevezetésére irányult, mivel az élesedõ piaci verseny elengedhetetlenné tette a hatékonyság növelését. A pályázat bruttó értéke 25 628 750 Ft.

A pályázat a magyar irodatechnikai piac meghatározó vállalkozása számára, a nem megfelelõen támogatott vállalati munkafolyamatok IT támogatásához szükséges moduláris felépítésû, integrált vállalatirányítási rendszer bevezetésére irányult. A pályázat bruttó értéke 51 750 000 Ft.

• GVOP-2005-4.1.1. Vállalaton belüli elektronikus üzleti rendszerek bevezetése: A pályázat a mobiltelefonok és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatások, tartozékok értékesítése, kártya független telefonok forgalmazása, valamint szerviz szolgáltatásával foglalkozó cég, az üzleteiben kialakításra kerülõ integrált rendszer bevezetésére irányul, amely tartalmazza mindazon modulokat, melyek szükségesek a teljes vállalati folyamatok lefedéséhez illetve nagyobb hatékonyságot biztosítanak. A megvalósulás helyszíne Budapest. A projekt bruttó értéke 112 232 500 Ft.

• GVOP-2004-2.3.2. Együttmûködõ vállalkozások közös célú beruházása, fejlesztése: A pályázat célja volt, hogy Magyarországon, a mobiltelefon forgalmazó vállalkozások közül elsõként egy új, innovatív szolgáltatást nyújtsanak jelenlegi tevékenységünkön kívül, de franchise hálózatuk keretén belül. A pályázat bruttó értéke 99 865 275 Ft.

• GVOP-2005-4.4.2. Szélessávú hálózat önkormányzatok általi kiépítésének támogatása Magyarország üzletileg kevésbé vonzó településein: A pályázat célja a szélessávú informatikai infrastruktúra kiépítése, hogy a szolgáltatás minél szélesebb körben elérhetõvé váljon. A pályázatok bruttó összértéke: 424 989 538 Ft.

Agrár- és Vidékfejlesztési Operatív Programon belül:

• AVOP-2004-1.1. Mezõgazdagsági beruházások támogatása: A beruházás egy új kombájn megvásárlására irányult, amely technológiakorszerûsítést tett lehetõvé. A projekt az Észak-Magyarországi régióban valósult meg, a pályázat bruttó értéke 46 000 000 Ft.

• AVOP-2004-1.5. Szakmai továbbképzés és átképzés támogatása: A pályázat a Közép-Magyarországi gazdák EU konform képzésére irányul. Célja, hogy a magyar agráriumban tevékenykedõ, dolgozó emberek szakmai ismereteinek bõvítése, illetve az Uniós csatlakozást követõen az új elõírások (növényegészségügy, környezetvédelem), új piacszabályozási rendszer és korábban soha nem ismert piaci versenyhelyzet megismertetése. A pályázat bruttó értéke 65 598 750 Ft.

• AVOP-2005-1.5. Szakmai továbbképzés és átképzés támogatása: A pályázat a Tiszántúli gazdák EU konform képzésére irányul. Célja, hogy a magyar agráriumban tevékenykedõ, dolgozó emberek szakmai ismereteinek bõvítése, illetve az Uniós csatlakozást követõen az új elõírások (növényegészségügy,környezetvédelem), új piacszabályozási rendszer és korábban soha nem ismert piaci versenyhelyzet megismertetése. A pályázat bruttó értéke 65 325 015 Ft.

Környezetvédelem és Infrastruktúra Operatív Programon belül:

• KIOP-2005-1.7.0.f Energiagazdálkodás környezetbarát fejlesztése: A pályázat célja, hogy a beruházást érintõ szálloda hagyományos, fosszilis tüzelõanyaggal mûködõ, és a tervezett beruházás elsõ ütemében létesített napkollektoros, hõtermelõ berendezései mellé hõszivattyúval mûködõ, geotermális fûtõ-hûtõ rendszer bevezetése. A beruházás megvalósulása Ráckeve. A projekt bruttó értéke 159 999 990 Ft.

 SAPARD-on belül:

• Vidéki infrastruktúra fejlesztése és javítása: A pályázat egy szálloda Internet hálózatának kiépítése és adatbázisának kialakítására irányult, amelynek célja Ráckeve és kistérsége kulturális, gazdasági és turisztikai információs rendszerének közösségi célú, nyílt hozzáférést biztosító adatszolgáltatás. A pályázat bruttó értéke 7 996 380 Ft.

• Mezõgazdasági és halászati termékek feldolgozásának és marketingjének fejlesztése: A beruházás célja volt, hogy a húskészítményt gyártó üzem a teleppel együtt megfeleljen az Európai Unió élelmiszerhigéniai elõírásainak.  A beruházás az Észak-Magyarországi régióban valósult meg, a pályázat bruttó értéke 735 427 500 Ft.

Munkahelyteremtõ beruházás:
• MPA-2005-1. Munkahelyteremtõ beruházás támogatása: A beruházás célja, a sütõ- és cukrászipari gyártási tevékenységhez szükséges sütõ-, és cukrászipari berendezések, illetve a csomagoláshoz szükséges csomagológép beszerzése. A tervezett beruházás által 12 fõ számára nyílik új munkalehetõség. A projekt Közép-Dunántúlon valósul meg, a pályázat bruttó értéke 32 565 000 Ft.

További információ, tanácsadás, jelentkezés a H&Gy Consulting központi elérhetõségein:

H& Gy Consulting Hoffmann János, cím: H-1181 Budapest, Havanna u. 42. 6/16.
Tel: (+36 1) 295-5777 Fax: (+36 1) 295-5777
E-mail: info@hsgy.hu Internet: www.hsgy.hu


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra