Meghosszabbítja az NFM a Zöld Beruházási Rendszer egyik alprogramjának elszámolási határidejét

Forrás: MTI

Címkék: Zöld Beruházási Rendszer, Mi otthonunk


A beérkező kéréseket mérlegelve a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) november 20-ig meghosszabbítja az Új Széchenyi Terv Zöld Beruházási Rendszer Mi otthonunk felújítási és új otthon építési alprogram pénzügyi elszámolásainak benyújtására vonatkozó határidőt - közölte a minisztérium.

A szaktárca az elmúlt időszakban a pályázóktól beérkezett számos kérést meghallgatva döntött az eredetileg szeptember végéig tartó elszámolási határidő meghosszabbításáról. Az NFM több ügyfélbarát megoldással - például a pályázati rendszer egyszerűsítése, a benyújtandó dokumentumok számának csökkentése - már a szóban forgó konstrukció meghirdetésekor is a pályázók adminisztratív terheinek mérséklésére törekedett.

A minisztériumnak ugyanakkor külső, objektív határidők miatt nincs lehetősége a pályázat elszámolási határidejének további, november 20-át követő meghosszabbítására. Az előírt elszámolásokat késedelmesen benyújtó pályázók nem használhatják fel a számukra korábban megítélt forrást - hívják fel a figyelmet.

A támogatott beruházások megvalósításával csökkennek a nyertes háztartások rezsikiadásai, a kivitelezési munkák megrendelésekhez juttatják a magyar mikro- és kisvállalkozásokat. A fejlesztések hozzájárulnak Magyarország energiaimport-függőségének mérsékléséhez és szén-dioxid-kibocsátásának csökkentéséhez is - olvasható a közleményben.

FIZESSEN ELŐ 2024-RE AZ ÖNADÓZÓ ÚJSÁGRA ÉS ONLINE CSOMAGJÁRA!

Önadózó - okos újság okos cégeknek és könyvelőknek!  Velünk 2024-ben is könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. Az Önadózó az egyik legnagyobb terjedelemmel jelentkező havi szaklap. Igen gazdag az archívumunk, az előfizetéssel ingyenesen hozzájuthat a megelőző évek lapszámaihoz. Az egyes lapszámok tartalma online elérhető, illetve mobiltelefonon is. Online csomagunk: Számviteli szabályzatok 2024 Cafetéria szabályzat 2024 Pénzmosás elleni szabályzat csomag GDPR Segédlet, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon,Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek Ingyenes e-könyvek és vásárlási kedvezmény az Önadózó Webáruhgázban ● Egyes Kulcs-Soft programok előfizetőknek ingyenesen ● Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra