Meghosszabbították az erdőgazdálkodók támogatási kérelmének beadási határidejét

Forrás: MTI

Meghosszabbította az illetékes hatóság egy hónappal, november 30-áig az erdőgazdálkodók támogatási igényének beadási határidejét - hívta fel a figyelmet a Magyar Agrárkamara kedden.

A gazdálkodók erdőszerkezet átalakítására, illetve erdő-környezetvédelmi intézkedésekre kérhetnek támogatást.

Az erdőszerkezet átalakítás keretében erdőállományon belüli erdősítésre, tarvágásra, állománykiegészítésre lehet támogatást kérni.

Erdő-környezetvédelmi intézkedésként egyebek közt az idegenhonos fa- és cserjefajok visszaszorítására, kézimunka-igényes erdőállomány ápolására, őshonos erdőállomány tarvágásos felújítására, speciális erdei élőhelyek biztosítására, közjóléti célú erdők fenntartására, erdei tisztások kialakítására, fenntartására, természetkímélő anyagmozgatási módszerek kialakítására vehető igénybe támogatás.


______________________________________________________________


ÖNADÓZÓ - szakmai segítség az adózásban és könyvvitelben!

Az Önadózó  újságból, honlapból, elektronikus és online szolgáltatásokból álló előfizetői csomagja folyamatos szakmai segítséget és támogatást nyújt a komplex vállalati ügyvitel szakszerű viteléhez, a vállalkozás, intézmény adózási, kifizetői, könyvviteli és munkaügyi feladatainak ellátásához. Az egyes lapszámok felhívják a figyelmet aktuális feladatokra, lehetőségekre, értelmezik az adójogszabályokat, bemutatják az egyes adókötelezettségek szakszerű teljesítésének rendjét, felkészítik a szervezetet a jövőbeni adóellenőrzésre is. Előfizetési  díj  2012. évre most még 17.640,-Ft (1.470,-Ft/hó.) Kedvezményeink miatt az előfizetéssel pénzügyileg is nyer, nem csak szakmailag.

Elõfizetés: info@onadozo.hu


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra