Megjelent az Őstermelők és családi gazdaságok kézikönyve 2022-es kiadása

KKV

Nyomtatás
Forrás: Önadózó

Az őstermelés egy aranybánya, kell hozzá két gyerek és ez a könyv. A 2022-es év is tartogat kedvező változásokat az őstermelők és családi gazdaságok számára, amelyeket részletesen ismertetünk - a tevékenységi szabályok, ügyvitel, adózás feladatai mellett.
Ez a könyv tartalmaz 93 db. szervezési megoldást, 100 db adótippet, 18 db. ügyviteli jótanácsot, 5 db. szerződésmintát, Ez egy rendes nyomdai könyv, amelyet automatikusan adjuk e-könyv (pdf) formátumban is, mellékletekkel együtt Megrendelés: https://www.onadozo.hu/webaruhaz/szakkonyvek-1/

ŐSTERMELŐK ÉS CSALÁDI GAZDASÁGOK KÉZIKÖNYVE (2022)

Kiadványunk összefoglalja az őstermelői tevékenységhez és a családi gazdaság alapításához és működéséhez kapcsolódó jogi, szervezeti, teendőket, adózási, bevallási, könyvelési feladatokat és határidőket. Praktikus segítség, hogy kiadványunkban megtalálható az őstermelői tevékenységek besorolása az Önálló Vállalkozók Tevékenységi Jegyzéke  (ÖVTJ-kód) alá. A lehetséges adókedvezményeket és mentességeket is számba vesszük, ezzel az olvasó jelentős adóforintokat is megtakaríthat.

A korábbi kiadáshoz képest kiadványunk új fejezettel is bővült: részletesen ismertetjük az agárgazdaságok átadásáról szóló új törvényben rejlő lehetőségeket. E törvény fő címzettjei az őstermelők, és bár 2023-ban lép hatályba, már most meg lehet tenni az előkészületeket az alkalmazására.  

A 2022-es év is tartogat kedvező változásokat az őstermelők és családi gazdaságok számára. Egyfelől a minimálbér 200 ezer forintra emelésével jelentősen emelkedtek a bevételi és adómentességi értékhatárok, másfelől belép a 25 év alatt fiatalok korábban nem ismert szja kedvezménye, amellyel az őstermelésből származó jövedelem is csökkenthető. Bemutatjuk az erre vonatkozó új szabályokat, és azt is, hogy ezek alapján a családi gazdaságok miként  maximalizálhatják adómegtakarítási lehetőségeiket.  

Kiadványunkkal áttekinthetők az őstermelőket, családi gazdaságokat terhelő ügyviteli, adózási, jogi, szervezeti feladatok és kialakítható a saját ügyvitel helyes rendje.

További infó és megrendelés: Önadózó Webáruház

FIZESSEN ELŐ 2023-RA AZ ÖNADÓZÓ ÚJSÁGRA ÉS ONLINE CSOMAGJÁRA!

Önadózó - okos újság okos cégeknek és könyvelőknek!  Velünk  könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. Az Önadózó az egyik legnagyobb terjedelemmel jelentkező havi szaklap. Igen gazdag az archívumunk, az előfizetéssel ingyenesen hozzájuthat a megelőző évek lapszámaihoz. Az egyes lapszámok tartalma online elérhető, illetve mobiltelefonon is. Online csomagunk: Számviteli szabályzatok 2023 Cafetéria szabályzat 2023 Pénzmosás elleni szabályzat csomag 2023 GDPR Segédlet, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon,●  Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek Ingyenes e-könyvek és vásárlási kedvezmény az Önadózó WebáruhgázbanElőfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra