Nem érzõdik a válság az utazási kiállításon

ART

Nyomtatás
Forrás: Önadózó

Jöjjenek el a Dél-Dunántúlra, ott is van mit látni! – ezt mondta az Utazás 2009 Kiállítás és Vásár megnyitóján Gyenesei István, turizmusért is felelõs miniszter. A térség legnagyobb ágazati rendezvényén negyven országból 800
kiállító jelent meg.

Nem érzõdik a válság az utazási kiállításon

Jöjjenek el a Dél-Dunántúlra, ott is van mit látni! – ezt mondta az Utazás 2009 Kiállítás és Vásár megnyitóján Gyenesei István, turizmusért is felelõs miniszter. A térség legnagyobb ágazati rendezvényén negyven országból 800 kiállító jelent meg. Közülük tizenkilenc Somogy megyébõl.

A hideg télben is ide varázsolja a kiállítás a napfényt és a reményt – mondta Gyenesei István.  A turizmus a világválság idején is építhet arra, hogy az embert hajtja az új megismerésének vágya. – Egy ilyen seregszemle egyszerre versenypálya és az együttmûködés színtere – tette hozzá. 

Csak e két törekvés együttes megléte segíthet kilábalni a válságból.

sonline.hu

***

EGYÉNI VÁLLALKOZÓK KÉZIKÖNYVE 2009

Adótippek, számlázási szabályok, munkaügyi, kereskedelmi, fogyasztóvédelmi kötelezettségek, engedély-köteles tevékenységek, üzlet nyítási-, webáruház-mûködési szabályok, követelések behajtása, átalakulás – és minden amit az egyéni vállalkozónak ismernie kell. Vállalkozási tanácsok több mint  háromszáz nyomtatott oldalon.

Szerzõ: Dr. Szabó Tibor - Kiadó: ADÓNET.HU Zrt. Ára: 9.900,-Ft +  postaköltség. Terjedelem 352 oldal (könyv)  Tartalomjegyzék Önadózó régi és új elõfizetõknek 20% kedvezmény!  Megvásárolható: Önadózó Ügyfélszolgálat 1085 Budapest, József körút 53. Tel: 267 5010 - Megrendelés: info@adonet.hu 


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra