Nyári IFRS kurzusok

ART

Nyomtatás
Forrás: Önadózó

Nyári IFRS kurzusok (Befektetett eszközök, Halasztott adó, IAS-IFRS, Konszolidált beszámoló, Pénzügyi instrumentumok, IFRS Update) akár 20%-os kedvezménnyel! Önadózó elõfizetõknek garantált 10%-os kedvezménnyel!

_____________________________________

Kérjen ingyenes Önadózó bemutató számot!

Az Önadózó újság egy korábbi számának megküldésével Ön betekintést nyerhet abba a mûhelymunkába, amellyel havonta többezer vállalkozás, intézmény és tanácsadó részére nyújtunk segítséget, szakmai információkat, megoldásokat adókötelezettségeik szakszerû teljesítéséhez. Önadózó - az adózók lapja. Adó - Tb - Számvitel - Munkaügy a gyakorlatban, havonta 64 oldalon. A megadott postacimre megküldjük, jelezze e-mailben: info@onadozo.hu

__________________________________________

Nyári IFRS kurzusok

2011. június 7.(1 nap) IFRS Update

A legújabb fejlemények a nemzetközi sztenderdalkotásban– elõadás és gyakorlati példák. A legújabb fejleményekre fókuszálunk, így IFRS képzésünkön részt vettek számára is új ismereteket nyújt az elõadás.

2011. június 21-tõl 29-ig(4 nap)IAS-IFRS képzés REFA oklevéllel
A kurzus összefoglalja a legfontosabb tudnivalókat az IFRS elveirõl, és gyakorlati példák sorozatán keresztül mutatja be használatukat. Külön kitérünk a magyarországi gyakorlat esetleges buktatóira és a fõbb várható eltérésekre.

2011. június 27.(1 nap)IFRS Halasztott adó
Egynapos kurzus a nemzetközi beszámolókészítési elvek szerint az adózás számviteli kezelésérõl – elõadás és gyakorlati példák. A halasztott adó elszámolása a nemzetközi gyakorlatban elvárt, de a magyar beszámolókészítõk számára sokszor jelent nehézséget. Kurzusunk az adóelszámolás gyakorlati használatához nyújt segítséget és ad példákat gyakran elõforduló, illetve ritkább esetekre.

2011. július 5. (1 nap)IFRS Pénzügyi instrumentumok
Egynapos kurzus a pénzügyi instrumentumok áttekintésérõl és számviteli kezelésérõl – elõadás és gyakorlati példák. Pénzügyi instrumentumok minden cégnél elõfordulnak (pl. vevõk, szállítók), és számviteli kezelésük sokszor okoz fejfájást. A nemzetközi gyakorlatban komoly változások történtek a közelmúltban, illetve vannak folyamatban napjainkban is. Kurzusunk az instrumentumok világában való eligazodáshoz nyújt iránytût és gyakorlati segítséget ad a mindennapokban felmerülõ kérdések kezeléséhez.

2011. július 12-13.(2 nap)Konszolidált beszámoló
A két napos képzésen a konszolidált beszámoló készítés elméletét és gyakorlatát ismerhetik meg a résztvevõk. A hallgatók elõbb átfogó képet kapnak a módszerekrõl, majd azokat gyakorlati példákon át is megismerhetik.

2011. július 18.(1 nap)IFRS Befektetett eszközök
Egynapos kurzus a nemzetközi beszámolókészítési elvek szerint a befektetett eszközök számviteli kezelésérõl – elõadás és gyakorlati példák. Befektetett eszközök nagyon sok cégnél teszik ki a mérleg jelentõs hányadát. A Nemzetközi beszámolókészítési szabványok (IFRS) több sztenderdje foglalkozik befektetett – tárgyi vagy immateriális eszközök számviteli kezelésével. Kurzusunk ezen eszközök elszámolásához nyújt gyakorlati segítséget és példákat.

Az oktató Ipacs Laura, aki már évek óta nagy sikerrel tart IFRS kurzusokat nálunk. A téma gyakorlója és szakértõje, és a tõle megszokott élvezetes stílusban adja elõ a száraznak tûnõ témákat is.

A képzések díja (IAS-IFRS és Konszolidált beszámoló) aszakképzési hozzájárulás terhére elszámolható/15/2009. (VII. 24.) SZMM rendelet alapján.
Ha egyidejûleg bejelentkezik az alábbi 3 képzésre (IFRS Befektetett eszközök, IFRS Halasztott adó, IFRS Pénzügyi instrumentumok), 20%-os kedvezményt és a szakképzési elszámolhatóság lehetõségét biztosítjuk.

Képzéseink díjából az alábbi kedvezményeket biztosítjuk:
8% Regisztrált ügyfél
10% Fõkönyvelõ vagy TB klubtag cég munkatársai
10% Önadózó elõfizetõ
12% Két résztvevõ egy cégtõl
15% Három vagy több résztvevõ egy cégtõl
15% Ugyanazon személy 2 képzésre történõ egyidejû jelentkezése esetén (IAS-IFRS képzés, IFRS Update, Konszolidált beszámoló, IFRS Befektetett eszközök, IFRS Halasztott adó, IFRS Pénzügyi instrumentumok)
20% Ugyanazon személy 3 képzésre történõ egyidejû jelentkezése esetén (IAS-IFRS képzés, IFRS Update, Konszolidált beszámoló, IFRS Befektetett eszközök, IFRS Halasztott adó, IFRS Pénzügyi instrumentumok)

További információ itt!

A Magyar Könyvvizsgálói Kamara tagjainak kreditpont jár a képzéseken történõ részvételért.

***

ÖNADÓZÓ újság - Segítség a szakmai munkában!

Önadózó - az adózók lapja. Adó - Tb. - Számvitel  - Munkaügy a gyakorlatban havonta 64 nyomtatott oldalon. Megjelenik minden hónap elsõ napján. Hétezer könyvelõ irodának,  vállalkozásnak és intézménynek szolgáltatunk havonta,  11 ezren olvassák rendszeresen heti hírlevelünket.  Elõfizetési  díj  2011. december 31-ig 1.470,-Ft/hó. Elõfizetõknek 20% szakkönyv vásárlási kedvezmény, ingyenes e-könyvek, e-Önadózó. Ügyfélszolgálat 1085 Budapest, József körút 53. Tel: 267 5010.  

Elõfizetés: info@onadozo.hu


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra