Nyári IFRS kurzusok a Sämlingnél

ART

Nyomtatás
Forrás: Önadózó

Befektetett eszközök, Halasztott adó, IAS-IFRS, Konszolidált beszámoló, Pénzügyi instrumentumok, IFRS Update - akár 20%-os kedvezménnyel! Önadózó elõfizetõknek garantált 10%-os kedvezménnyel!

_____________________________________

Kérjen ingyenes Önadózó bemutató számot!

Az Önadózó újság egy korábbi számának megküldésével Ön betekintést nyerhet abba a mûhelymunkába, amellyel havonta többezer vállalkozás, intézmény és tanácsadó részére nyújtunk segítséget, szakmai információkat, megoldásokat adókötelezettségeik szakszerû teljesítéséhez. Önadózó - az adózók lapja. Adó - Tb - Számvitel - Munkaügy a gyakorlatban, havonta 64 oldalon. A megadott postacimre megküldjük, jelezze e-mailben: info@onadozo.hu

__________________________________________

Nyári IFRS kurzusok:

2011. június 7.(1 nap)–IFRS Update

A legújabb fejlemények a nemzetközi sztenderdalkotásban– elõadás és gyakorlati példák. A legújabb fejleményekre fókuszálunk, így IFRS képzésünkön részt vettek számára is új ismereteket nyújt az elõadás.

2011. június 21-tõl 29-ig (4 nap)–IAS-IFRS képzés REFA oklevéllel

A kurzus összefoglalja a legfontosabb tudnivalókat az IFRS elveirõl, és gyakorlati példák sorozatán keresztül mutatja be használatukat. Külön kitérünk a magyarországi gyakorlat esetleges buktatóira és a fõbb várható eltérésekre.

2011. június 27. (1 nap)– IFRS Halasztott adó

Egynapos kurzus a nemzetközi beszámolókészítési elvek szerint az adózás számviteli kezelésérõl – elõadás és gyakorlati példák. A halasztott adó elszámolása a nemzetközi gyakorlatban elvárt, de a magyar beszámolókészítõk számára sokszor jelent nehézséget. Kurzusunk az adóelszámolás gyakorlati használatához nyújt segítséget és ad példákat gyakran elõforduló, illetve ritkább esetekre.

2011. július 5. (1 nap)– IFRS Pénzügyi instrumentumok

Egynapos kurzus a pénzügyi instrumentumok áttekintésérõl és számviteli kezelésérõl – elõadás és gyakorlati példák. Pénzügyi instrumentumok minden cégnél elõfordulnak (pl. vevõk, szállítók), és számviteli kezelésük sokszor okoz fejfájást. A nemzetközi gyakorlatban komoly változások történtek a közelmúltban, illetve vannak folyamatban napjainkban is. Kurzusunk az instrumentumok világában való eligazodáshoz nyújt iránytût és gyakorlati segítséget ad a mindennapokban felmerülõ kérdések kezeléséhez.

2011. július 12-13.(2 nap)– Konszolidált beszámoló

A két napos képzésen a konszolidált beszámoló készítés elméletét és gyakorlatát ismerhetik meg a résztvevõk. A hallgatók elõbb átfogó képet kapnak a módszerekrõl, majd azokat gyakorlati példákon át is megismerhetik.

2011. július 18.(1 nap)– IFRS Befektetett eszközök

Egynapos kurzus a nemzetközi beszámolókészítési elvek szerint a befektetett eszközök számviteli kezelésérõl – elõadás és gyakorlati példák. Befektetett eszközök nagyon sok cégnél teszik ki a mérleg jelentõs hányadát. A Nemzetközi beszámolókészítési szabványok (IFRS) több sztenderdje foglalkozik befektetett – tárgyi vagy immateriális eszközök számviteli kezelésével. Kurzusunk ezen eszközök elszámolásához nyújt gyakorlati segítséget és példákat.

Az oktatóIpacs Laura, aki már évek óta nagy sikerrel tart IFRS kurzusokat nálunk. A téma gyakorlója és szakértõje, és a tõle megszokott élvezetes stílusban adja elõ a száraznak tûnõ témákat is.

A képzések díja (IAS-IFRS és Konszolidált beszámoló) aszakképzési hozzájárulás terhére elszámolható/15/2009. (VII. 24.) SZMM rendelet alapján/.
Ha egyidejûleg bejelentkezik az alábbi 3 képzésre (IFRS Befektetett eszközök, IFRS Halasztott adó, IFRS Pénzügyi instrumentumok), 20%-os kedvezményt és a szakképzési elszámolhatóság lehetõségét biztosítjuk.

Képzéseink díjából az alábbi kedvezményeket biztosítjuk:
8% Regisztrált ügyfél
10% Fõkönyvelõ vagy TB klubtag cég munkatársai
10% Önadózó elõfizetõ
12% Két résztvevõ egy cégtõl
15% Három vagy több résztvevõ egy cégtõl
15% Ugyanazon személy 2 képzésre történõ egyidejû jelentkezése esetén

(IAS-IFRS képzés, IFRS Update, Konszolidált beszámoló, IFRS Befektetett eszközök, IFRS Halasztott adó, IFRS Pénzügyi instrumentumok)

20% Ugyanazon személy 3 képzésre történõ egyidejû jelentkezése esetén (IAS-IFRS képzés, IFRS Update, Konszolidált beszámoló, IFRS Befektetett eszközök, IFRS Halasztott adó, IFRS Pénzügyi instrumentumok)

További információ itt!

A Magyar Könyvvizsgálói Kamara tagjainak kreditpont jár a képzéseken történõ részvételért.

***

ÖNADÓZÓ újság - Segítség a szakmai munkában!

Önadózó - az adózók lapja. Adó - Tb. - Számvitel  - Munkaügy a gyakorlatban havonta 64 nyomtatott oldalon. Megjelenik minden hónap elsõ napján. Hétezer könyvelõ irodának,  vállalkozásnak és intézménynek szolgáltatunk havonta,  11 ezren olvassák rendszeresen heti hírlevelünket.  Elõfizetési  díj  2011. december 31-ig 1.470,-Ft/hó. Elõfizetõknek 20% szakkönyv vásárlási kedvezmény, ingyenes e-könyvek, e-Önadózó. Ügyfélszolgálat 1085 Budapest, József körút 53. Tel: 267 5010.  

Elõfizetés: info@onadozo.hu


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra