Nyilatkozatok elektronikus aláírással? Lehet sokkal egyszerűbb a nyilatkoztatás 2021 év elején?!

MUNKAJOG

Nyomtatás
Forrás: L-SOFT

M30-as adóigazolás nyomtatása… igazolás a járulékalapot képező juttatásokról…. két példányban, minden kollégának? Nem elég, hogy időre el kell készülnünk a listázással, gondoskodnunk kell az átvétel igazolásáról – tehát nyomtatás, aláíratás, irattározás. De az L-Softnak van egy javaslata: az az újévben esedékes igazolások kiadása a PIRAMIS™ IGAZOLÁSaim webes szoftverrel. http://www.lsoft.hu/ PIRAMIS™ WEBes HR szoftverek

Önöknél is elkezdődött az év végi hajrá? Higgyék el, alig, hogy elmostuk a bejglimorzsás tányért, majd felhörpintettük a szilveszteri utolsó pezsgőkortyot, már itt is lesz a januári hajsza a HR-en!  Majd a határidő: 2021. január 31.

Azt is tudjuk, ebben semmi túlzás nincs, mindannyian évről-évre átéljük, egyszerűen menetrendszerűen jön a határidős többletmunka…

… M30-as adóigazolás nyomtatása… igazolás a járulékalapot képező juttatásokról…. két példányban, minden kollégának.

Nem elég, hogy időre el kell készülnünk a listázással, gondoskodnunk kell az átvétel igazolásáról – tehát nyomtatás, aláíratás, irattározás. Üdv a HR világában! 

Igen, van egy javaslatunk, hogy fenntarthatóbb, korszerűbb szoftvermegoldással könnyebb legyen az újévben esedékes igazolások kiadása a PIRAMIS™ IGAZOLÁSaim webes szoftverünkkel! 

A PIRAMIS bérügyviteli szoftver és Önkiszolgáló HR szoftvereink felhasználói számára már adott a lehetőség, hogy akár a webes önkiszolgáló megoldásunk felületéről is megoszthassák ezeket a munkáltató által elektronikus aláírással hitelesített dokumentumokat. Inkább e-mailben küldenék el a kollégáiknak a nyilatkozatokat? Erre is van lehetőség.

A PIRAMIS dokumentálja a munkavállaló felé történt átadás-átvételt, ez a tény akár egy NAV ellenőrzés során is lekérdezhető.

Sőt! Amennyiben ügyfelünk bevezeti a PIRAMIS GDPR automatizálási modulunkat is, a megőrzési időn túl a tárolt igazolások törlése is egyszerűsödhet. 

Több száz, több ezer munkavállalót foglalkoztatnak?

További információért kattintson!  

FIZESSEN ELŐ 2024-RE AZ ÖNADÓZÓ ÚJSÁGRA ÉS ONLINE CSOMAGJÁRA!

Önadózó - okos újság okos cégeknek és könyvelőknek!  Velünk 2024-ben is könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. Az Önadózó az egyik legnagyobb terjedelemmel jelentkező havi szaklap. Igen gazdag az archívumunk, az előfizetéssel ingyenesen hozzájuthat a megelőző évek lapszámaihoz. Az egyes lapszámok tartalma online elérhető, illetve mobiltelefonon is. Online csomagunk: Számviteli szabályzatok 2024 Cafetéria szabályzat 2024 Pénzmosás elleni szabályzat csomag GDPR Segédlet, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon,Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek Ingyenes e-könyvek és vásárlási kedvezmény az Önadózó Webáruhgázban ● Egyes Kulcs-Soft programok előfizetőknek ingyenesen ● Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra