Pécsen is irodát nyit az EY

ART

Nyomtatás
Forrás: MTI

Mint azt az EY közleményében írták, jelentős bővülésre ad lehetőséget a baranyai megyeszékhely, és ezzel "a BIG4 cégek" közül egyedüliként az EY lesz jelen három irodával Magyarországon. Az elhúzódó koronavírus-járvány hatására számos új feladattal szembesülnek a cégek, ami növeli az igényüket a tanácsadási támogatásra

A már működő fővárosi és debreceni mellett áprilisban Pécsen nyit újabb kirendeltséget az EY Magyarország - közölte a cég.

Mint azt az EY közleményében írták, jelentős bővülésre ad lehetőséget a baranyai megyeszékhely, és ezzel "a BIG4 cégek" közül egyedüliként az EY lesz jelen három irodával Magyarországon.

A kommünikében Rencz Botondot, a vállalat nemzetközi vezetőjét idézve közölték, hogy az elhúzódó koronavírus-járvány hatására számos új feladattal szembesülnek a cégek, ami növeli az igényüket a tanácsadási támogatásra. Erre reagálva hozott létre regionális központokat az EY.

Az EY közölte, hogy a dolgozók létszámát a következő években fokozottan növelik.

Péterffy Attilát, Pécs polgármesterét idézve a közleményben azt írták, hogy a baranyai megyeszékhely számára kiemelten fontos a helyi vállalkozások támogatása, így a BIG4-ek prominens tagjának pécsi terjeszkedésére mérföldkőként tekintenek. Péterffy kiemelte, hogy az iroda a magasan képzett egyetemisták helyben tartását is segíti.

A közleményben jelezték, hogy az EY név a globális szervezetre, illetve az Ernst & Young Global Limited egy vagy több tagjára utal, amelynek mindegyike önálló jogi személy. A közlés szerint az EY 150 országban végez könyvvizsgálói, tanácsadói, jogi, stratégiai, adózással, tranzakciókkal kapcsolatos tevékenységet.

MOST FIZESSEN ELŐ AZ ÖNADÓZÓRA!

Az Önadózó újság előfizetési díja 2021. 4-12. hónapra 18.522,-Ft. Mit ad ennyiért Önnek az Önadózó? Önadózó újság havi lapszámai (az előfizetés kezdő hónapjától decemberig, print és elektronikus formátumban) + Online csomag: Számviteli szabályzatok 2021, GDPR Segédlet,  Pénzmosás elleni szabályzat 2021, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon, Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek. Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra