Pénzügyi képzések a Sämlingnél

ART

Nyomtatás
Forrás: Önadózó

2010-ben induló pénzügyi témájú képzések: REFA Pénzügyi kontrolling képzés felsõfokon, Pénzügyi menedzsment képzés EBSL oklevéllel, Pénzügyek nem pénzügyi szakembereknek. Önadózó elõfizetéssel 10% kedvezmény!

REFA Pénzügyi kontrolling képzés felsõfokon

Érintett témák: • az éves beszámoló részei, tartalma • a mérleg struktúrája, az egyes tételek tartalma • az értékelési elvek, eljárások • az eredmény kimutatás jellemzõi, összköltség és forgalmi költség elvû eredmény kimutatás • a beszámoló elkészítésekor érvényesíthetõ számviteli alapelvek. Széles szakmai tapasztalatokkal rendelkezõ, gyakorlati szakemberek készítik fel arra, hogy tudását az üzleti életben már másnap hasznosíthassa, legyen szó akár projektekrõl, akár EU-s pályázatokról, akár vállalatértékelésrõl.

Pénzügyi menedzsment képzés EBSL oklevéllel

A European Business School London adaptált képzése, magyar nyelven. Kiscsoportos, gyakorlatorientált képzés, angol oklevéllel. Képzésünkön elsajátíthatja a nemzetközi pénzügy legfontosabb összefüggéseit! A képzés célja a pénzügyi források megszerzése, ellenõrzése és alkalmazása ismeretének megértése és elsajátítása, valamint azok nyilvántartásának megismerése a számviteli és gazdasági folyamatokon keresztül.

Pénzügyek nem pénzügyi szakembereknek REFA oklevéllel

A képzés célja, hogy fejlessze a résztvevõk ismereteit pénzügy és számvitel témakörökben annak érdekében, hogy mindennapi munkájuk és döntéseik során saját szakmai ismereteik mellett a pénzügyi és számviteli szemléletet is figyelembe vegyék.

***

ÖNADÓZÓ elõfizetéssel - lépéselõnyben az adózásban

Önadózó - az adózók lapja. Adó, tb. számvitel a gyakorlatban havonta 64 nyomtatott oldalon. Megjelenik minden hónap elsõ napján. Hétezer könyvelõ irodának,  vállalkozásnak és intézménynek szolgáltatunk havonta, 9 ezren olvassák rendszeresen heti hírlevelünket.  Elõfizetési  díj  2010. év 1-12. hónapra: 16.380,-Ft.  Elõfizetõknek 20% szakkönyv vásárlási kedvezmény, ingyenes e-könyvek. Önadózó Ügyfélszolgálat 1085 Budapest, József körút 53. Tel: 267 5010.  

Elõfizetés: info@onadozo.hu


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra