Pénzügyi menedzsment képzés

ART

Nyomtatás
Forrás: Önadózó

A European Business School London és a Sämling Gazdasági Továbbképzõ Kft közös szervezésében indított, akkreditált Pénzügyi menedzsment képzés olyan nélkülözhetetlen, gyakorlati ismereteket nyújt, amelyek a pénzügyi kimutatások elemzésére, tervezésre, pénzügyi döntéshozatalra, pénzügyi kockázatkezelésre és megértésére vonatkoznak.

______________________________________

ÖNADÓZÓ elõfizetéssel - lépéselõnyben az adózásban!

Önadózó - az adózók lapja. Adó, tb. számvitel a gyakorlatban havonta 64 nyomtatott oldalon. Megjelenik minden hónap elsõ napján. Hétezer könyvelõ irodának,  vállalkozásnak és intézménynek szolgáltatunk havonta, 10 ezren olvassák rendszeresen heti hírlevelünket.  Elõfizetési  díj  2010. év 1-12. hónapra: 17.640,-Ft.  Elõfizetõknek 20% szakkönyv vásárlási kedvezmény, ingyenes e-könyvek, e-Önadózó. Ügyfélszolgálat 1085 Budapest, József körút 53. Tel: 267 5010.  

Elõfizetés: info@onadozo.hu

______________________________________

A vezetõkre, szakemberekre napjainkban óriási nyomás nehezedik. Alapvetõ elvárás velük szemben, hogy az általuk képviselt vállalkozás sikeréhez, pénzügyi eredményéhez a jelenlegi, rendkívül gyorsan változó üzleti környezetben is hozzájáruljanak. Legyen szó üzleti vállalkozásról, pályázati projektekrõl, közszolgálati-, vagy non-profit szervezetrõl egyaránt.

Egy közép- vagy felsõvezetõ, szakember sikeréhez elengedhetetlen, hogy a szükséges pénzügyi tudással, képességekkel, és készségekkel rendelkezzen pozíciója ellátásához, valamint, hogy ezeket folyamatosan fejlessze, megújítsa.

Alapvetõ pénzügyi ismeretek nélkül a vállalaton belüli kommunikáció (pénzügyi igazgatókkal, vezetõkkel , kollégákkal, könyvelõkkel, kontrollerekkel stb.) és a vállalaton kívüli kommunikáció (üzleti partnerekkel, befektetõkkel, könyvvizsgálókkal,  szakmai szervezetekkel, bankokkal, adóhatósággal stb.) is lehetetlenné válik. Emiatt a pénzügyi folyamatok megértése ma már az eredményes munka elengedhetetlen része.

Hatékony munka ma már nem létezik anélkül, hogy a ne legyünk tisztában döntéseinknek a vállalkozás eredményességére és pénzügyi egyensúlyára gyakorolt hatásaival, gyakran van szükség a pénzügyi látásmódra és alapösszefüggésekre, valamint a szakzsargon használatára.
Minden vezetõ, szakember – akár tudja, akár nem -  befolyással  rendelkezik a vállalkozása pénzügyi helyzetére és ehhez  megbízható, a napi munka során használható pénzügyi ismeretekre, pénzügyi háttérre van szükségük.

A European Business School London és a Sämling Gazdasági Továbbképzõ Kft közös szervezésében indított, akkreditált  Pénzügyi menedzsment képzés olyan nélkülözhetetlen,  gyakorlati ismereteket nyújt, amelyek a pénzügyi kimutatások elemzésére, tervezésre, pénzügyi döntéshozatalra, pénzügyi kockázatkezelésre és megértésére vonatkoznak. A program során a részvevõk betekintést nyerhetnek a pénzügyi beszámoló összeállításánál alkalmazott alapelvekbe, a beszámoló részei közötti  összefüggésekbe,megismerhetik a vállalati költségstruktúra elemeit, különbözõ módszereit.

A kurzus bemutatja a vállalat pénzügyi környezetét, annak nemzetközi kapcsolódási pontjait, rámutatva a finanszírozás nemzetközi színtéren elérhetõ különbözõ forrásaira.

Megismerhetõ ezen források költsége és használhatósága a befektetési döntési technikák esetében. A kurzus kitér a working capital három fõ komponensének (készletek, hitelezõk és készpénz) gazdaságos, hatékony és eredményes menedzselésére, amellyel a finanszírozási források elosztásának hatékonysága optimalizálható.  Végül arra is választ kapunk, hogy milyen hatása van a vállalat által alkalmazott erõforrás-elosztási politikának a szervezet felvásárlási és más vállalattal való összeolvadási döntéseire. A program során számos esettanulmány, példa segíti a résztvevõket a pénzügyi életben használt, alapvetõ fogalmak megértésében.

Nyilvánvalóan nem a számoláson van a hangsúly, hanem a megfelelõ rálátáson, amelynek segítségével adott helyzetben a legjobb döntés hozható.

A képzési modul tartalmi kialakítása során arra törekedtünk, hogy a képzésen alapvetõen ne ismeretfrissítésre, illetve az iskolarendszerû oktatásban használt egyirányú információ-átadásra kerüljön sor, hanem a korszerûbbnek számító prezentációs, értekezlet és workshop hatékonyan alkalmazható interaktív technikájára.

További információ: www.samling.hu és itt.

***

Egyéni vállalkozók és egyéni cégek kézikönyve 2010

Ez a könyv összefoglalóan tartalmazza mindazt, amit az új szabályok szerinti egyéni vállalkozásról és az egyéni cégrõl tudni kell. Szerzõ: Dr.Szabó Tibor ügyvéd adószakértõ, az Önadózó újság fõszerkesztõje. Formátum: hagyományos nyomdai elõállítású könyv. Terjedelem: 280 oldal. Kiadó: Adónet.hu Zrt. Megjelent: 2010 január 20-án. Ára: 4.900,-Ft  + 740,-Ft szállítási költség összesen: 5.640,-Ft.

Megrendelés: info@onadozo.hu



Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra