Számítási hibát korrigál a PM a kamatadó kapcsán

ART

Nyomtatás
Forrás: MTI

A Napi Gazdaság értesülése szerint a pénzügyi tárca korrigálja azt a számítási hibát a hosszú távú megtakarítások ösztönzésével kapcsolatos törvénynél, amely miatt - ha fennmarad - lehetetlenné válna a kamatadó-kedvezmény számítása a biztosítási szerzõdéseknél.

______________________________________

ÖNADÓZÓ elõfizetéssel - lépéselõnyben az adózásban!

Önadózó - az adózók lapja. Adó, tb. számvitel a gyakorlatban havonta 64 nyomtatott oldalon. Megjelenik minden hónap elsõ napján. Hétezer könyvelõ irodának,  vállalkozásnak és intézménynek szolgáltatunk havonta, 10 ezren olvassák rendszeresen heti hírlevelünket.  Elõfizetési  díj  2010. év 1-12. hónapra: 17.640,-Ft.  Elõfizetõknek 20% szakkönyv vásárlási kedvezmény, ingyenes e-könyvek, e-Önadózó. Ügyfélszolgálat 1085 Budapest, József körút 53. Tel: 267 5010.  

Elõfizetés: info@onadozo.hu

______________________________________

Számítási hibát korrigál a PM a kamatadó kapcsán

A gazdasági napilap ismertetése szerint várhatóan pénzügyminisztériumi állásfoglalás teszi helyre a közeljövõben a számítási hibát, aminek nyomán - ha nem orvosolnák - a második és további pénzkivonások esetén az esetek többségében negatív kamatjövedelmet állapítanának meg.

A Napi Gazdaság felhívja a figyelmet, hogy az igazi gondot jelentõ problémákban ugyanakkor továbbra sem közeledett a két fél álláspontja, vagyis a biztosítók értékelése szerint továbbra sem versenysemleges a szabályozás. Miközben ugyanis a kedvezményes adósáv az egyéb tartós befektetéseknél 3-5 év lett, a biztosításoknál ehhez 5-10 éves megtakarítást ír elõ.

***

Egyéni vállalkozók és egyéni cégek kézikönyve 2010

Ez a könyv összefoglalóan tartalmazza mindazt, amit az új szabályok szerinti egyéni vállalkozásról és az egyéni cégrõl tudni kell. Szerzõ: Dr.Szabó Tibor ügyvéd adószakértõ, az Önadózó újság fõszerkesztõje. Formátum: hagyományos nyomdai elõállítású könyv. Terjedelem: 280 oldal. Kiadó: Adónet.hu Zrt. Megjelent: 2010 január 20-án. Ára: 4.900,-Ft  + 740,-Ft szállítási költség összesen: 5.640,-Ft.

Megrendelés: info@onadozo.hu


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra