Üzleti túlélőkészlet vállalkozóknak, cégtulajdonosoknak!

KKV

Nyomtatás
Forrás: https://actioncoach.hu/ | Szerző: ActionCOACH Magyarország

"Válság-Rezisztencia Növelő" online webináriumi sorozat az ActionCOACH Magyarország csapatától. 350 percnyi, krízis-immunitást erősítő, üzleti tudás-infúzió vállalkozóknak / cégtulajdonosoknak.

A kialakult helyzetben tömegével szűnnek meg a munkahelyek, vállalkozások ezreinek a jövője kerül veszélybe. Mint minden nehézség esetén, most is igaz, hogy az erősek túlélnek, a gyengék megerősödnek vagy elhullanak. De hogyan erősödhetnek meg? A válasz egyszerű: külső segítséggel, amely hozzáadódva megsokszorozza saját energiáikat. 

Mi az, ami közös a mostani válságban az eddigi összes megelőzővel? A túlélés igénye, a folytatás szükségessége. Az embert az alkalmazkodás képessége segítette át történelmének minden eddigi nehéz pontján, ez most sincs másképp. Nekünk – üzleti coachoknak - az a küldetésünk, hogy a vállalkozások tulajdonosait átsegítsük ezen a nehéz időszakon. Ez a vállalkozó-védelmi program úgy világít be a legsötétebb zugokba, hogy közben felvillantja a megkapaszkodás, a kilábalás lépcsőfokait. 

A jellegzetesen 15-35 perces blokkok az alábbi témákat érintik: 

Hogyan kommunikálj, milyen információkkal kövesd le az eseményeket? 

Mit tehetsz annak érdekében, hogy ne hagyj senkit kétségek között, ismerjék a helyzetedet, szándékaidat az üzleti partnereid, az alkalmazottjaid, a beszállítóid? 

Hogyan követheted a változásokat, mi módon reagálj

Hol, hogyan csökkents költségeket

Milyen megállapodást köss a kulcsembereiddel, ahelyett, hogy egyből utcára tennéd őket? 

Milyen eszközök állhatnak a rendelkezésedre a beszállítói feltételek újratárgyalása során? 

Hogyan tartsd meg a marketing tevékenységed, fogalmazd át: tudják meg a vevőid, Te hogyan segítesz nekik a saját válságuk megoldásában? 

Home office: ha ez nem csak nem technológia (eszköz), kérdés: milyen folyamatok, szabályok, eljárásrendek alkalmazhatók?

Online business felépítésének lehetősége: a saját üzletedet lehet-e az online térben folytatni?

Hogyan maradj pozitív? Ne feledd, a válság egyben lehetőség, a gyengék elhullanak, az erősek erősödnek! 

Mit jelent a ciklusokban való gondolkodás? Mi lesz más a válság után? Milyen folyamatok indulnak be? Hogyan tudsz ezekre felkészülni

További információk itt!

MOST FIZESSEN ELŐ AZ ÖNADÓZÓRA!

Az Önadózó újság előfizetési díja csak 1 995 Ft/hó. Mit ad ennyiért Önnek az Önadózó? Önadózó újság havi lapszámai (az előfizetés kezdő hónapjától decemberig, print és elektronikus formátumban) + Ingyenes Jogsegély vonal: dr. Szabó Tibor ügyvéd válaszol telefonon, e-mailben feltett munkajogi, adózási kérdésre  + Online csomag: Számviteli szabályzatok, GDPR Segédlet,  Pénzmosás elleni szabályzat, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon, Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek + Cégmenedzselés digitális lap elérése. Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra