Vagyonos tanácsadó képzés könyvelőknek, adótanácsadóknak, ügyvédeknek

SZJA

Nyomtatás
Forrás: Adónet Akadémia | Szerző: Dr. Szabó Tibor

Címkék: vagyonos vizsgálat, vaqyongyarapodás


A Vagyonos tanácsadó képzés célja, hogy a tanácsadók megszerezzék, vagy fejlesszék azokat a szakmai kompetenciákat, amelyek a a magánszemélyek privát gazdasági eseményeire vonatkozó tanácsadói feladatok ellátásához és a vagyongyarapodás ellenőrzésekben, hatósági eljárásokban meghatalmazott képviselőként való eljáráshoz szükségesek. Ne küldje máshoz vagyonos ügyfelét - alapozza meg irodája vagyonos tanácsadó üzletágát!

Az Adónet Akadémia Vagyonos tanácsadó képzését könyvelőknek, adótanácsadóknak, adószakértőknek és ügyvédeknek, illetve  azoknak ajánljuk – akik az adózás rendjéről szóló törvény rendelkezései elláthatják magánszemély adózók képviseletét az adóigazgatási eljárásban.  
 
Dr. Szabó Tibor ügyvéd, adószakértő vagyok, a képzés előadója.
 
A Vagyonos tanácsadó  képzés e-leraning képzés. Elektronikusan zajlik az előadás, a teszt és a vizsgakérdések megoldása, és az értékelés is. 
 
A Vagyonos tanácsadó képzés célja, hogy a tanácsadók megszerezzék, vagy fejlesszék azokat a szakmai kompetenciákat, amelyek 
1. a magánszemélyek privát gazdasági eseményeire vonatkozó tanácsadói feladatok ellátásához és 
2. a vagyongyarapodás ellenőrzésekben, hatósági eljárásokban meghatalmazott képviselőként való eljáráshoz szükségesek.
 
A vagyonos tanácsadó képzés elvégzéséről tanúsítványt bocsátunk ki, amelyet a tanácsadó szakmai bemutatkozó anyagaiban, honlapján, képesítései között, önéletrajzában megjelölhet. 
 
A képzés tankönyve és alapja a VAGYONOS TANÁCSADÓK KÉZIKÖNYVE – amely egy 400 oldalas letölthető elektronikus kiadvány.  E kézikönyv egyfajta módszertani útmutatóként szolgál a vagyonos ügyekben eljáró tanácsadóknak: ügyvédek, adótanácsadóknak, könyvelőknek is.  E kézikönyvet a képzésben résztvevők elektronikus formátumban megkapják.
 
A kézikönyv megírásához áttekintettem a Legfelsőbb Bíróság – és a Kúria közel ezer vagyongyarapodás ellenőrzési tárgyú ítéletét. Mondhatni teljes körűen feldolgoztam az ilyen ügyek adóhatósági és bírósági gyakorlatát. 
 
A privát létezés minden fontosabb gazdasági, pénzügyi eseményét – házasságkötés, ajándékozás, öröklés,  lakásvásárlás, utazás, munkavállalás, vállalkozás, befektetés  – számba veszem adózási megközelítésben, de úgy, hogy bemutatom a bírósági gyakorlatot is. 
 
Ezt a gazdag kézikönyvet és esetgyűjteményt – amely szövegszerűen tartalmazza a Kúriai döntéseket is -  átadom Önnek és felhasználhatja a tanácsadói munkájában.
 
A képzésre MOODLE e-oktatási keretrendszert használjuk.
 
A képzés során teszt és esszékérdéseket kell megoldani.  Az utolsó rész  után vizsgakérdéseknek és esszékérdéseknek kell megfelelni.
 
A témát ilyen részletességgel nem tanítják adótanácsadói, adószakértői képzéseken, egyetemeken sem. 
 
NE KÜLDJE EL – NE KÜLDJE MÁSHOZ VAGYONOS ÜGYFELÉT – ALAPOZZA MEG IRODÁJA VAGYONOS TANÁCSADÓ ÜZLTÁGÁT!

A képzés díja: 60.000,-Ft + áfa - összesen:  76.200,-Ft.   (Önadózó előfizetőknek és a Könyvelők Országos Találkozója résztvevőinek 50 % kedvezménnyel 30.000,-Ft + Áfa összesen: 38.100,-Ft!) E díjat a  jelentkezéssel egyidejűleg kérjük átutalni az Adónet.hu Zrt. 11709002-29903043. számú számlájára. A számlát és a belépési kódot a jóváírás napján küldjük - és igényei szerint indíthatja a képzést. A képzés időtartama: 25 óra.

További információ: www.adonetakademia.hu
A
képzés díja: 60.000,-Ft + áfa - összesen:  76.200,-Ft.   (Önadózó előfizetőknek50 % kedvezménnyel 30.000,-Ft + Áfa összesen: 38.100,-Ft!) E díjat a  jelentkezéssel egyidejűleg kérjük átutalni az Adónet.hu Zrt. 11709002-29903043. számú számlájára. A számlát és a belépési kódot a jóváírás napján küldjük - és igényei szerint indíthatja a képzést.
A képzés időtartama: 25 óra.

FIZESSEN ELŐ 2024-RE AZ ÖNADÓZÓ ÚJSÁGRA ÉS ONLINE CSOMAGJÁRA!

Önadózó - okos újság okos cégeknek és könyvelőknek!  Velünk 2024-ben is könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. Az Önadózó az egyik legnagyobb terjedelemmel jelentkező havi szaklap. Igen gazdag az archívumunk, az előfizetéssel ingyenesen hozzájuthat a megelőző évek lapszámaihoz. Az egyes lapszámok tartalma online elérhető, illetve mobiltelefonon is. Online csomagunk: Számviteli szabályzatok 2024 Cafetéria szabályzat 2024 Pénzmosás elleni szabályzat csomag GDPR Segédlet, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon,Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek Ingyenes e-könyvek és vásárlási kedvezmény az Önadózó Webáruhgázban ● Egyes Kulcs-Soft programok előfizetőknek ingyenesen ● Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra