Gyorskérdés
MUNKAJOG - Munka Törvénykönyve

30%-os rokkantság mellett fizethető-e a vármegye bérlet


A Gyorskérdés szolgáltatás igénybevétele az Önadózó újság előfizetői részére biztosított. Az összes hozzászólás megtekintéséhez regisztráljon vagy lépjen be előfizetőként!

Az Önadózóval könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. A Gyorskérdés menüpontban pedig előfizetőként szakmai konzultációt kérhet.

gpinter 2024-04-19 22:13:10

Kedves Papati! 30%-os rokkant dolgozó helyközi járatra vásárolna bérletet, mert a vármegye bérletet nem használná ki, nem jár sehová csak a munkahelyére. Ezt fizetik-e a munkavállalónak vagy ezt a munkáltató dönti el. Nem találok erre választ a törvényben. Vagy kötelezően muszáj megvásárolnia a vármegye bérletet. Ahhoz, hogy gyalog tegye meg az utat az több megállót jelentene. Van-e külömbség a 100%-os munkavállalónak és a rokkant részére kifizetendő utazási költségnek? Köszönöm ha segít Gabi

Témanyitó hozzászólás

gpinter 2024-04-20 21:40:42

Bocsánat Papati folytatom a kérdésem a vármegye bérlettel kapcsolatban. Az a baj, hogy a dolgozó ugyanabban a városban lakik ahol dolgozik és a munkáltató nem fizeti ki a vármegye bérlelet. Van e megoldás a dolgozó részére?
Köszönöm Gabi

Felhasználói hozzászólás

Összesen: 1 db hozzászólás


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra