Gyorskérdés
DIGITALIZÁCIÓ - Információk az elektronikus ügyintézés gyakorlati alkalmazásához

Átalakulás miatti évközi beszámoló beküldése


A Gyorskérdés szolgáltatás igénybevétele az Önadózó újság előfizetői részére biztosított. Az összes hozzászólás megtekintéséhez regisztráljon vagy lépjen be előfizetőként!

Az Önadózóval könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. A Gyorskérdés menüpontban pedig előfizetőként szakmai konzultációt kérhet.

taxmanbt 2018-09-14 17:15:53

Tisztelt Önadózó!
2018.07.25-el be lett jegyezve egy beolvadás. A beolvadó cég részére beszámolót kell benyújtani, viszont ahogy látom már csak a cégkapus hozzáféréssel lehet. Ezzel csak annyi a probléma hogy a beolvadó kft-t törölték és az ügyvezető ügyfélkapus tárhelyén nem látszik a cégkapu tárhely. Az ügyvezető regisztrált a cégkapura és csak ő szerepelt mint megbízott. Ilyen esetben az ügyvezető az ügyfélkapus jelszavával belépve be tudja még küldeni a beszámolót az OBR-n keresztül? Ha nem akkor ilyenkor mi lehet a megoldás?

Köszönettel.
Taxman

Témanyitó hozzászólás

Pap Attila Önadózó szakértő 2018-09-17 13:26:39

Taxman,
Sajnos csak ötletelni tudok: a céginformációs szolgálattól kellene segítséget kérni. Logikám szerint viszont a törölt céghez még mindig a volt ügyvezető van rendelve, működnie kellene, attól függetlenül, hogy a tárhelyen jelenleg nem látszik a cégkapu tárhely.
papattila

Szakértői hozzászólás

Összesen: 1 db hozzászólás


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra