Gyorskérdés
ART - Adókötelezettségek, adóbevallás, adófizetés és adóelőleg fizetés, bizonylatok kiállítása, és a nyilvántartás szabályai, adatszolgáltatás, jogkövetkezmények, intézkedések

Cégkapu bejelentése


A Gyorskérdés szolgáltatás igénybevétele az Önadózó újság előfizetői részére biztosított. Az összes hozzászólás megtekintéséhez regisztráljon vagy lépjen be előfizetőként!

Az Önadózóval könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. A Gyorskérdés menüpontban pedig előfizetőként szakmai konzultációt kérhet.

35675 2017-06-16 20:10:47

Tisztelt Szakértő!
A kérdésem az lenne, hogy hol és milyen nyomtatványon kell regisztrálni a cégek, azaz a társaságok és az egyéni vállalkozók, valamint a Társasház "CÉGKAPU" rendszerét.
Azt olvastam az interneten egyik írásos anyagban, idézet:
" jogszabály a gazdálkodó szervezetek fogalmát használja, így a kötelezettség vonatkozik a cégektől kezdve az ügyvédi/közjegyzői irodákon át az egyéni vállalkozókra is."
Köszönöm Margit

Témanyitó hozzászólás

duromarta 2017-06-19 10:05:04

Én a 1818-on érdeklődtem, még nem tudtak semmit mondani, ki lesz téve a M.o.hu-ra. Ennyit tudott mondani: Röhej..................

Felhasználói hozzászólás

Összesen: 1 db hozzászólás


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra