Gyorskérdés
EGYÉB ADÓK - Kisadók, helyi adók, cégautó adó, környezetvédelmi termékdíj, eho, ekho, eva, illeték, vám stb.

GDPR


A Gyorskérdés szolgáltatás igénybevétele az Önadózó újság előfizetői részére biztosított. Az összes hozzászólás megtekintéséhez regisztráljon vagy lépjen be előfizetőként!

Az Önadózóval könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. A Gyorskérdés menüpontban pedig előfizetőként szakmai konzultációt kérhet.

csizmadia-z 2018-04-13 08:03:25

Kedves Attila!
Az egy dolog, hogy már előre sajnálom magam, hogy minden ügyféllel kitöltsem ezeket a nyomtatványokat... de most felhívott egy építőipari tev.végző ügyfelem, akinek alkalmazottak is vannak, hogy hallotta más vállalkozótól, milyen macera is lesz ez... és én eddig erre nem is gondoltam, hogy ez is az én feladatom lesz... azt honnan tudhatom meg, rá mi vonatkozik, mit kell kitölteni?
Várom válaszát, melyet nagyon szépen köszönök:
Márti

Témanyitó hozzászólás

Pap Attila Önadózó szakértő 2018-04-14 06:36:12

Márti,
Sajnos nem tudok a témában segíteni, kövesse legfőképp az Önadózóban megjelenő anyagokat és más fórumokon is érdeklődjön.
papattila

Szakértői hozzászólás

lexus 2018-04-14 07:38:35

Nem a könyvelő feladata az ügyfél felkészítése az adatvédelmi rendelet alkalmazására - és ami nagyon fontos, ez nem is várható el. Elég feladat a könyvelőirodát megfeleltetni. Egyébként egy építőipari cégre általánosságban alkalmazható az adatvédelmi csomagunk.

Felhasználói hozzászólás

Összesen: 2 db hozzászólás


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra