Gyorskérdés
ÁFA - Általános forgalmi adó

Masszőr - online pénztárgép


A Gyorskérdés szolgáltatás igénybevétele az Önadózó újság előfizetői részére biztosított. Az összes hozzászólás megtekintéséhez regisztráljon vagy lépjen be előfizetőként!

Az Önadózóval könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. A Gyorskérdés menüpontban pedig előfizetőként szakmai konzultációt kérhet.

Botosne76 2017-07-13 09:17:17

Tisztelt Attila,
Segítségét kérném abban, hogy EV masszőri tevékenységére használnia kellene az online pénztárgépet, de számlával helyettesíti. Viszont, ha szeretne a bérelt helyiségében jóga és egyéb hasonló oktatást is tartani alvállalkozóval, akkor ebben az esetben is kötelező lenne az online pénztárgép használat, amit számla kiállításával helyettesít vagy elég nyugtát adni?
Előre is köszönöm válaszát!
Üdv:
Bné Brigitta

Témanyitó hozzászólás

Pap Attila Önadózó szakértő 2017-07-13 10:51:09

Brigitta,
Hála annak a ravasz Nemzeti Törvény Álmodónak, az a fondorlatos-nemzetkárosító-adócsalásra-mindig kész masszőr, testedző (ide sorolható a jóga oktatás is, ha annak célja nem az oktatás, hanem a fizikai közérzet javítása) jelenleg csak pénztárgéppel (hurrá, van hurcibálós is!) adhat nyugtát vagy számláz és adatszolgáltat.
papattila

Szakértői hozzászólás

Botosne76 2017-07-13 14:49:59

Köszönöm szépen!:)

Felhasználói hozzászólás

Összesen: 2 db hozzászólás


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra