Gyorskérdés
KKV - Kis- és középvállalkozások

Pénztárgép


A Gyorskérdés szolgáltatás igénybevétele az Önadózó újság előfizetői részére biztosított. Az összes hozzászólás megtekintéséhez regisztráljon vagy lépjen be előfizetőként!

Az Önadózóval könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. A Gyorskérdés menüpontban pedig előfizetőként szakmai konzultációt kérhet.

hoffmanne72 2017-09-04 13:21:29

Tisztelt Szakértő!

Adott egy üzlet, melyet szeretne más üzemeltetni. Úgy tudom, van lehetőség pénztárgép átszemélyesítésére. Utána is járt az ügyfél, de azt mondták neki, hogy a pénztárgépet fel kell küldeni Budapestre, kb. két hét alatt zajlik le a folyamat.

A kérdésem:helyesen járunk-e el ebben az esetben úgy, hogy amíg a pénztárgép nincs az üzletben ( az okáról a pénztárgépszerviz állít ki igazolást), addig nyugtát írnak a boltban, miután visszaérkezik a pénztárgép, a napi nyugták összegét beütik a pénztárgépbe, és ezután írja át a szerviz a pénztárgépet az új boltos nevére?
köszönöm:
Szilvi

Témanyitó hozzászólás

Pap Attila Önadózó szakértő 2017-09-05 05:31:52

Szilvi,
Ismereteim szerint a hatályos előírások cseregép használatát követelik meg az átszemélyesítés időtartamára, de erről a szervíznek biztosabb információinak kellene lennie.
papattila

Szakértői hozzászólás

Összesen: 1 db hozzászólás


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra