Gyorskérdés
JÁRULÉKOK, TB - Járulékok, szociális hozzájárulási adó, társadalombiztosítási ellátások, nyugdíj.

Ügyvezető és munkavállalás


A Gyorskérdés szolgáltatás igénybevétele az Önadózó újság előfizetői részére biztosított. Az összes hozzászólás megtekintéséhez regisztráljon vagy lépjen be előfizetőként!

Az Önadózóval könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. A Gyorskérdés menüpontban pedig előfizetőként szakmai konzultációt kérhet.

n_dorka 2018-01-16 13:18:36


Adott egy egyszemélyes Kft. Ennél a Kft-nél van egy alkalmazott eladói munkakörben heti 10órában dolgozik. Ezt a munkavállalót szeretnék ügyvezetőnek megtenni. Tulajdonos nem lenne, hanem csak ügyvezető és eladói alkalmazott. Ilyenkor milyen fizetési kötelezettségek keletkeznek? Ebben tudnának segíteni? Nagyon szépen köszönöm!!!

Témanyitó hozzászólás

Pap Attila Önadózó szakértő 2018-01-17 05:28:12

Ha az eladói munkaköréhez az ügyvezetői feladatokat is rásózzák (kiegészítve a meglévő munkaszerződését), akkor vélhetően a munkabére (valamint észszerűen a munkaideje) is emelkedni fog és ennek következtében a fizetendő adók, járulékok is emelkednek, de ugyanazokat kell fizetni, mint az ügyvezetés előtt.
papattila

Szakértői hozzászólás

Összesen: 1 db hozzászólás


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra