20 éves Jogtár!

Forrás: Wolters Kluwer Kft.

A Wolters Kluwer Kft. Jogtára 1993 szeptemberében jelent meg először. Az akkoriban csupán 3 adatbázist tartalmazó szolgáltatás 20 év elteltével Magyarország egyik piacvezető, több mint 400 000 jogi dokumentumot tartalmazó adatbázisává nőtte ki magát. Az elmúlt 20 évben a Kiadó elsődleges célja az volt, hogy megbízhatóan, magas szakmai színvonalon, az informatikai változásokat követve, a lehető leggyorsabb információ nyújtásával támogassa a szakemberek napi munkavégzését.

A Jogtáron jelenleg tucatnyi változásmutató, precíz közlöny-tartalomjegyzék, majdnem 200 jogterületi szűkítés és több mint 50 000 jogi tárgyszó található. A felhasználók számára elérhető az összes BH, EBH és ABH, a szakmai munkát közel 300 szerkeszthető iratminta, iratkezelő program és nyomtatványkitöltő Cégeditor támogatja. A jogszabályok értelmezését időgépes kommentárok segítik, amelyek révén a jogszabály-magyarázatok korábbi szövegváltozatai is elérhetőek.
 
A felhasználók eltérő igényei, valamint a jogszabályváltozások gyorsasága és összetettsége arra ösztönözte a Kiadót, hogy továbbfejlesztett és új szolgáltatásokkal bővítse a Jogtárat. Ennek eredményeként 2010 őszén létrejöttek a Szakmai Jogtárak: elsőként az önkormányzatok, ügyvédek, adózási és személyügyi, bérügyi munkatársak számára. Időközben a Jogtár hatalmas adatbázisai a 2005 óta már DVD-lemezeken kiadott formátum mellett webes felületen és mobileszközökön is elérhetővé váltak az előfizetők számára.
 
Az évforduló alkalmából a Kiadó egész évben meglepetésekkel készül! November 20-án  a Jogtár termékcsalád szolgáltatásai 20% kedvezménnyel rendelhetők meg, bővebb információ a Kiadó weboldalán!


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra