A bérszámfejtés biztonságáért

Forrás: L-Soft

Az L-SOFT Zrt. 20 éves szoftverfejlesztési tevékenysége során PIRAMIS™ bérprogramjába beépítette azokat a biztonsági fejlesztéseket, kialakította azokat a kapcsolódó szolgáltatásokat, melyek a nagyvállalati ügyfelek igényeinek, illetve biztonsági előírásainak is megfelelhetnek.

A bérügyviteli és kapcsolódó területeket fokozottan érinti a gyakori jogszabályváltozás, ezért kritikus elvárásként fogalmazódik meg a jogszabályi környezetnek való megfeleltetés, mint igény a bérprogram bevezetését tervező cégeknél. 

PIRAMIS™ törvény és jogszabálykövetéssel a kapcsolódó területek ügyfél által elvárt naprakészségért
A PIRAMIS™ rendszer rendeltetésszerű használatának feltételeként az L-SOFT Zrt. szerződéses kötelezettségként vállalja, hogy elvégzi azokat a programmódosításokat, melyek a munkáltatók számára kötelezően előírt adatszolgáltatások tekintetében a jogszabályi, különösen a Munka Törvénykönyvét érintő változások következtében merülnek fel. 

Ügyfélszolgálatunk ügyfeleink rendelkezésére áll.
Társaságunk munkanapokon 08:00-18:00 óráig várja a PIRAMIS™ felhasználók telefonon és e-mailben kezdeményezett megkereséseit. 
Ügyfélszolgálatunk segítséget nyújt a PIRAMIS™ rendszer által lefedett munkafolyamatokhoz kapcsolódó jogszabályi értelmezésekben.

Jogosultságok kezelésével az adatokhoz való hozzáférések szabályozására a PIRAMIS™-ban
A PIRAMIS™ Jogosultsági rendszere nagy hatékonysággal szabályozható jogosultságkezelést biztosít a felhasználók által elérhető adatok és funkciók körének beállításához. 
Felhasználói csoportok és funkciócsoportok alakíthatók ki. A felhasználói csoportokba felhasználókat, a funkciócsoportokhoz modulonként funkciókat lehet rendelni. A felhasználói csoportok és a funkciócsoportok egymáshoz rendelhetők, mellyel felhasználói szerepköröket lehet kialakítani.
A felhasználói csoportba rendelt új felhasználók automatikusan megkapják a csoport összes jogosultságát, nem szükséges külön az új csoporttagok esetében beállítani minden esetben.
A felhasználó jogosultságai egyedi szinten is hangolhatók a funkciócsoportok/funkciók hozzáadásával/elvételével, jogosultsági szint (írás, olvasás, törlés, stb.) módosításával.
További lehetőségként az account policyk finomhangolása, hitelesítési források testre szabása.

A technológia által nyújtott üzemeltetési biztonság
Társaságunk 20 éve fejleszti PIRAMIS™ rendszerét ORACLE alapon. Azért döntöttünk az ORACLE adatbáziskezelő mellett, mert az adatbiztonságot, és a rendszer terhelését figyelembe véve a problémamentes üzemeltetést ezen a platformon látjuk biztosítottnak.

Naplózott adatokkal a fokozott biztonságért
A dolgozók adminisztratív, szerződés és béradatait minden munkáltató fokozott biztonsági intézkedésekkel védi. 
A Naplózott adatok modulban a PIRAMIS™ rendszerben kezelt adatokkal összefüggésben olyan adatbiztonsági ellenőrzések hajthatók végre, és kimutatások kérdezhetők le, melyek a vállalat belső biztonsági intézkedéseit, auditját és tevékenységét hatékonyan támogatják.

A PIRAMIS™ rendszer megfelel az olyan ügyfeleink elvárásainak, akiknél az amerikai IT SOX által meghatározott biztonsági követelményeknek kell megfelelnünk.

Hoszting szolgáltatásunk igénybevételével is hozzájárulhatnak ügyfeleink PIRAMIS™ rendszerük biztonságos és költséghatékony rendszerüzemeltetéséhez.
Előfordulhat átmeneti, vagy tartós IT szakember hiány a PIRAMIS™ rendszer, az ORACLE adatbáziskezelő üzemeltetéséhez kapcsolódóan, és emiatt problémát okozhat ügyfeleinknél a pl. programfrissítések telepítése.
Társaságunk hoszting szolgáltatási csomagjában többek között erre az esetre is kidolgoztuk annak a lehetőségét, hogy az üzemeltetési szakembereinket, igény esetén infrastruktúránkat is igénybe vehessék ügyfeleink.
 
Webes termékeink -  PIRAMIS™ Önkiszolgáló HR, WebCafe
Web alapú termékeink lehetővé teszik jelszóval védett módon, hogy a munkavállalók egy böngésző segítségével lekérdezhessék a saját adataikat, letölthessék a fizetési lapjaikat, de akár a cafeteria nyilatkozatokat is kitölthetik a megoldás segítségével.
 
További információk  www.lsoft.hu
Tomkó Gyöngyvér
L-SOFT Zrt.

FIZESSEN ELŐ 2024-RE AZ ÖNADÓZÓ ÚJSÁGRA ÉS ONLINE CSOMAGJÁRA!

Önadózó - okos újság okos cégeknek és könyvelőknek!  Velünk 2024-ben is könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. Az Önadózó az egyik legnagyobb terjedelemmel jelentkező havi szaklap. Igen gazdag az archívumunk, az előfizetéssel ingyenesen hozzájuthat a megelőző évek lapszámaihoz. Az egyes lapszámok tartalma online elérhető, illetve mobiltelefonon is. Online csomagunk: Számviteli szabályzatok 2024 Cafetéria szabályzat 2024 Pénzmosás elleni szabályzat csomag GDPR Segédlet, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon,Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek Ingyenes e-könyvek és vásárlási kedvezmény az Önadózó Webáruhgázban ● Egyes Kulcs-Soft programok előfizetőknek ingyenesen ● Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra