Adó Jogtár - CompLex megoldás!

Forrás: Complex Kiadó

A CompLex Kiadó Adó Jogtára az adózással, számvitellel, pénzügyekkel foglalkozó szakemberek számára a mindennapi munkához nélkülözhetetlen jogi dokumentumokat és szakmai anyagokat egyszerűen elérhetővé teszi, így valóban hatékony segítséget nyújthat a változások folyamatos nyomon követésére.

Az  Adó Jogtár  esetén a jogi dokumentumok és szakmai anyagok mennyiségétől függően 2 szintet különböztetünk meg, az Alap és a Plusz szinteket. Mindkét szint magában foglalja a Jogtár teljes tartalmát, emellett a Plusz szinten még az európai jog elsődleges és másodlagos normái, és a jogi szakszótár teljes anyaga is helyet kapott. A joganyagok mellett az adott szinteken számos, a mindennapi munkát segítő szakmai anyag is található, pl. magyarázatok, számítási példák, esettanulmányok, kérdések és válaszok, kalkulátorok.
 
Az Adó Jogtáron a szakmai és jogi dokumentumok három fő témakör, az adó, a társadalombiztosítás és a számvitel szerint csoportosulnak. A legfontosabb adó-, tb- és számviteli jogszabályok naprakész feldolgozása lehetővé teszi, hogy a szakemberek az elsők között értesüljenek az adóváltozásokról. A szolgáltatás a témákhoz és a fogalmakhoz kapcsolódóan közvetlen átjárási lehetőséget biztosít más jogszabályokba is.
 
Valamennyi adó- és járuléknem gyakorlati alkalmazását speciális időgépes jogszabály-magyarázat segíti, amely folyamatosan, rövid határidővel követi az adott törvény fontosabb változásait.

Az Szja., Tao., EVA, számviteli törvényekhez több mint 5 évre visszamenőleg számviteli példatár nyújt hasznos segítséget.

A nonprofit szervezetek, a gazdasági társaságok és mikrogazdálkodási szervezetek számviteli szakembereinek munkáját mérleg- és beszámolókészítő programok támogatják.

Az Adó Jogtárakon a joganyagok változásairól a gyors áttekintés érdekében összefoglalók találhatók, emellett a szakmai anyagok és alkalmazások frissítéséről, bővítéséről folyamatos információk jelennek meg.
 
Az elmúlt hónapok jogszabályi változásai az Adó Jogtár szakmai anyagaiban is folyamatosan nyomon követhetők, több időgépes jogszabály-magyarázat és egyéb segédanyag is változott, bővült.

Többek között felkerültek az adatbázisba a kisvállalati adóról, a kisadózó vállalkozások tételes adójáról, a biztosítási adóról, a közművezeték adóról és a pénzügyi tranzakciós illetékről szóló szakértői magyarázatok. A magyarázatok az új adónem szabályai mellett az adó könyvelésével, befizetésével és bevallásával kapcsolatos tudnivalókat is tartalmazzák.
 
Az Adó Jogtár számviteli része a mikrogazdálkodói szervezetek számára hasznos tudnivalókkal bővült. A mikrogazdálkodói számlatükör és beszámoló elkészítéshez szükséges szakmai anyagok mellett egy mikrogazdálkodói egyszerűsített éves beszámolókészítő program is felkerült az adatbázisba.
 
Idén 20 éves a Jogtár. A CompLex Kiadó szeretné ezt a jeles évfordulót emlékezetessé tenni és egy év végéig tartó akciósorozattal megünnepelni. Minden hónap 20-án a Jogtár termékcsalád szolgáltatásai 20%-os kedvezménnyel rendelhetők meg a Kiadó webboltjában. Természetesen gondoskodunk arról, hogy ügyfeleink 20-ától 20-áig sem maradjanak akciók nélkül, ezekben az időszakokban 1-1 Jogtár-kiegészítő szakmai adatbázisunkat rendelhetik meg 20%-os engedménnyel. Aktuális ajánlataink a www.jogtar.huoldalon tekinthetők meg.

FIZESSEN ELŐ 2024-RE AZ ÖNADÓZÓ ÚJSÁGRA ÉS ONLINE CSOMAGJÁRA!

Önadózó - okos újság okos cégeknek és könyvelőknek!  Velünk 2024-ben is könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. Az Önadózó az egyik legnagyobb terjedelemmel jelentkező havi szaklap. Igen gazdag az archívumunk, az előfizetéssel ingyenesen hozzájuthat a megelőző évek lapszámaihoz. Az egyes lapszámok tartalma online elérhető, illetve mobiltelefonon is. Online csomagunk: Számviteli szabályzatok 2024 Cafetéria szabályzat 2024 Pénzmosás elleni szabályzat csomag GDPR Segédlet, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon,Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek Ingyenes e-könyvek és vásárlási kedvezmény az Önadózó Webáruhgázban ● Egyes Kulcs-Soft programok előfizetőknek ingyenesen ● Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra