Adóegyetem Önadózó előfizetéssel 20% kedvezménnyel! Kreditpontok adótanácsadóknak, könyvvizsgálóknak

Forrás: Penta Unió

Címkék: könyvvizsgáló, adótanácsadók


Önadózó előfizetőként 20% kedvezménnyel vehet részt a Penta Unió Adóegyetem 2014 konferenciáin. Jelentkezéskor a megjegyzés rovatba feltétlenül írja be: “Önadózó” és a legutóbbi előfizetési számláján található vevőkódját. Budapest I. - Székesfehérvár november 25-26. Pécs - Nagykanizsa november 28-29. Debrecen - Miskolc december 2-3. Győr december 5-6. Budapest II. - Szolnok december 9-10. Kecskemét - Szeged december 12-13. Budapest III. 2014. január 14-15.

Tipp 1. +26 előadás anyagából gyarapodhat!
A konferenciasorozat összes helyszínének, összes (26) előadásából és azok kérdés-válaszaiból összeszerkesztett, profi adótanácsadók által lektorált, e-konferenciafüzeteiből profitálhat. Amennyiben a konferenciát követően módosul a jogszabálytervezet az év végéig, azok átvezetésre kerülnek az Ön e-konferenciafüzeteiben.

Tipp 2. Szakmai támogatás 12 hónapra!
Ropogós, szinte naponta frissülő kérdéseket és válaszok Önnek a Penta fórumaiból és konferenciáiról a Kérdés-Válasz Adatbázisunkban, amelyhez 12 hónapon keresztül hozzáférést kap!

Tipp 3. Vásárolja le az Adóegyetem árát!
Kizárólag az § Adóegyetem 2014 § résztvevői számára elérhető, exkluzív ajánlatban szereplő szakmai anyagok és szolgáltatások árába beszámításra kerül az ADÓEGYETEM részvételi díja!

+ 1 Tipp:Önadózó előfizető?
20% Önadózó előfizetői kedvezmény a részvételi díjból: jelentkezéskor a megjegyzés rovatba feltétlenül írja be: “Önadózó” és a legutóbbi előfizetési számlájának sorszámát! 

Egy rossz döntéssel könnyen jégre viheti az ügyfeleit, viszont a jól informáltság nemcsak a bírságtól kímélheti meg, de akár milliókat is hozhat! Ne bízza a véletlenre, jelentkezzen most >> § Adóegyetem 2014 §

Részvételi díj: 38.500,-Ft + áfa - de ebből Önadózó előfizetőként 20% kedveznényre jogosult!

FIZESSEN ELŐ 2024-RE AZ ÖNADÓZÓ ÚJSÁGRA ÉS ONLINE CSOMAGJÁRA!

Önadózó - okos újság okos cégeknek és könyvelőknek!  Velünk 2024-ben is könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. Az Önadózó az egyik legnagyobb terjedelemmel jelentkező havi szaklap. Igen gazdag az archívumunk, az előfizetéssel ingyenesen hozzájuthat a megelőző évek lapszámaihoz. Az egyes lapszámok tartalma online elérhető, illetve mobiltelefonon is. Online csomagunk: Számviteli szabályzatok 2024 Cafetéria szabályzat 2024 Pénzmosás elleni szabályzat csomag GDPR Segédlet, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon,Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek Ingyenes e-könyvek és vásárlási kedvezmény az Önadózó Webáruhgázban ● Egyes Kulcs-Soft programok előfizetőknek ingyenesen ● Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra