Aktuális előfizetési információk - kiküldtük a 2023-as kredit-igazolásokat

Forrás: Önadózó

Január 12-én e-mailben megküldtük a 2023 évi  kredit igazolásokat az Önadózó Fórum tagságról, amely 2 kreditet ér mérlegképes könyvelőknek, adótanácsadóknak, adószakértőknek. Kérjük érintett előfizetőinket, jelezzék, ha esetleges adatváltozás miatt módosítást kérnének, vagy jogosultság ellenére nem kapták volna meg az igazolást.

Tisztelt Előfizetőnk,

január 12-én e-mailben megküldtük a 2023 évi  kredit igazolásokat az Önadózó Fórum tagságról, amely 2 kreditet ér mérlegképes könyvelőknek, adótanácsadóknak, adószakértőknek.

Az Igazolások elérhetők belépés után az Önadózó fiókból is. 

Kérjük jelezze, ha esetleges adatváltozás miatt módosítást kérne, vagy jogosultság ellenére nem kapta volna meg az igazolást.

Az igazolásokat január végén bejelentjük a Pénzügyminisztériumnak, azzal Önnek teendője nincs. 

Az Önadózó újság januári száma már az év elején megjelent, kérjük jelezze azt is, ha esetleg nem kapta volna meg, pótoljuk. 

Ajánljuk legújabb kiadványainkat az Önadózó Webáruházból.

Önadózó Ügyfélszolgálat, ahova kérdésével, észrevételével fordulhat telefonon: 06 30 158 8787, e-mailben: info@onadozo.hu 

FIZESSEN ELŐ 2024-RE AZ ÖNADÓZÓ ÚJSÁGRA ÉS ONLINE CSOMAGJÁRA!

Önadózó - okos újság okos cégeknek és könyvelőknek!  Velünk 2024-ben is könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. Az Önadózó az egyik legnagyobb terjedelemmel jelentkező havi szaklap. Igen gazdag az archívumunk, az előfizetéssel ingyenesen hozzájuthat a megelőző évek lapszámaihoz. Az egyes lapszámok tartalma online elérhető, illetve mobiltelefonon is. Online csomagunk: Számviteli szabályzatok 2024 Cafetéria szabályzat 2024 Pénzmosás elleni szabályzat csomag GDPR Segédlet, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon,Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek Ingyenes e-könyvek és vásárlási kedvezmény az Önadózó Webáruhgázban ● Egyes Kulcs-Soft programok előfizetőknek ingyenesen ● Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra