Automatikus hírszolgáltatás honlapra, hírlevélbe

Forrás: Önadózó

Szakmai híreket készítünk, szerkesztünk gazdaság, adózás, jog témakörben és folyamatosan átadjuk Önnek a hírlevelébe, weboldalára. Színében, logojában, szövegezésében saját cégére szabott hírlevél-formátumot alakíthat ki, de egyszerű szöveges kör -email küldési funkciót is használhat a saját ügyfeleivel való kommunikációjára. Vállalati belső hírlevélként is alkalmazható (pl. Főkönyvelő Infó, vagy Gazdasági Jogi Hírlevél néven), amelyet a főkönyvelő, vagy a jogtanácsos (ügyvéd) küld a vállalat vezetőinek, dolgozóinak. Éljen az ingyenes kipróbálási lehetőséggel. Ezt követően az előfizetési díj 25.400 Ft+áfa/év. Előfizetés: info@adonet.hu

Heti Online automatikus hírszolgáltatás

A következő szolgáltatásokat adjuk:
1. Elsősorban szakmai hírtartalmat az Ön honlapjára, vagy hírlevelébe, ezzel az egyszeri beállításon túl Önnek további teendője nincs (
2. Az Ön hírlevelére feliratkozási lehetőség a saját honlapjáról
3. Saját cégére szabható hírlevél formátumot, amelyben megjelennek az általunk szerkesztett hírek, de amelyet Ön is használhat önállóan az ügyfeleivel való saját elektronikus levelezésére.
4. Egyszerű (szöveges) kör e-mail szolgáltatást az ügyfeleivel folytatott levelezésre.

Automatikus hírszolgáltatás
 
Szakmai híreket készítünk, szerkesztünk gazdasági – adózás – jog témakörben és folyamatosan átadjuk Önnek a hírlevelébe és weboldalára.  Nyugodtan hátradőlhet, a rendszer magától működik! A hírtartalom minőségét és megbízhatóságát az Önadózó Szerkesztősége garantálja. 
 
Legyen Önnek is saját működő médiuma!
 
Ma már a legkisebb szervezet, vállalkozás sem nélkülözheti, hogy rendszeresen megjelenő, és frissülő médiuma legyen, és tevékenységéhez kapcsolódóan ilyen formában is tájékoztassa ügyfeleit, tagságát. Ilyen médiumot biztosít Önnek a Heti Online szolgáltatás. 
 
Ezzel heti rendszerességgel automatikusan saját hírlevélként rövid, informatív szakmai anyagokat, híreket tud küldeni saját ügyfeleinek. Mindezt úgy, hogy a hírtartalmat automatikusan szolgáltatjuk, Önnek a szakmai anyagok készítésével, hírszerkesztéssel és a hírlevél-kezeléssel semmilyen teendője nincs.
 
Gondot jelent honlapja értékes tartalommal való ellátása és folyamatos frissítése?

A Heti Online az Ön honlapjára is folyamatosan friss híreket biztosít. Hírszolgáltatásunk automatikus,  az egyszeri beállításon túl további teendője nincs. Ellenben honlapján folyamatosan friss szakmai tartalmat találnak látogatói. 

További információ: Heti Online

FIZESSEN ELŐ 2024-RE AZ ÖNADÓZÓ ÚJSÁGRA ÉS ONLINE CSOMAGJÁRA!

Önadózó - okos újság okos cégeknek és könyvelőknek!  Velünk 2024-ben is könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. Az Önadózó az egyik legnagyobb terjedelemmel jelentkező havi szaklap. Igen gazdag az archívumunk, az előfizetéssel ingyenesen hozzájuthat a megelőző évek lapszámaihoz. Az egyes lapszámok tartalma online elérhető, illetve mobiltelefonon is. Online csomagunk: Számviteli szabályzatok 2024 Cafetéria szabályzat 2024 Pénzmosás elleni szabályzat csomag GDPR Segédlet, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon,Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek Ingyenes e-könyvek és vásárlási kedvezmény az Önadózó Webáruhgázban ● Egyes Kulcs-Soft programok előfizetőknek ingyenesen ● Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra