Az Önadózó ajándékcsomag ezen a héten még elérhető!

Forrás: Önadózó

Mindenki, aki megújítja a 2014. december 31-én lejáró Önadózó előfizetését - automatikusan megkapja ajándékcsomagunkat, amely az alábbi e-könyvekből áll: Adómenedzsment kézikönyv (51 oldal) Az értékcsökkenési leírás kézikönyve (30 oldal), Beruházás, felújítás, karbantartás (10 oldal), A lízing számviteli elszámolása (50 oldal), Törzstőke felemelési útmutató (17. oldal), Vagyongyarapodási ügyek kézikönyve (427 oldal). A már kiküldött 2015. évre szóló előfizetési számlát kérjük csak kiegyenlíteni - és onnantól a kiadványok letölthetők belépés után az Önadózó Fiókból. Az ajándékcsomag azonban már csak ezen a héten, november 20-ig elérhető. Ha nem kapta volna meg az Önadózó előfizetési számláját, kérjük jelezze, és azt is, ha bármilyen kérdése lenne: e-mail: info@onadozo.hu , telefon: 06 82 511 242.

Ha még nem előfizetőnk - fizessen elő most, és Ön is hozzájuthat az Ajándékcsomaghoz! Előfizetési díj 12 hónapra: 21.420,-Ft. Előfizetés: info@onadozo.hu 
 
ÖNADÓZÓ ELŐFIZETŐI SZOLGÁLTATÁSOK 2015
 
A már megküldött Önadózó előfizetési számla kiegyenlítésével előfizetőink az alábbi szolgáltatásokra és kedvezményekre jogosultak 2015-ben:
 
1. Önadózó újság - adó- és számviteli szaklap havonta 64 oldalon. Az adózás 2015-ben sem lesz egyszerűbb – de az Önadózóval jövőre is könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli  feladatokat, és elkerülni a buktatókat.  Az újság előfizetéssel az előfizető alkalmazásában álló 3 mérlegképes könyvelő 2 kreditet számolhat el továbbképzési kötelezettsége teljesítéseként.
 
2. Elektronikus változatban is olvashatja az Önadózó újságot: www.onadozo.hu/e-onadozo
 
3.Önadózó Fórum: konzultáció, kérdés-válasz - áfa, társasági adó, szja, járulékok és tb., art., számvitel  témakörben. Az Önadózó Fórum regisztrációval – amelyet a www.onadozo.hu oldalon kell elvégezni – az előfizető alkalmazásában álló mérlegképes könyvelők további  2 mérlegképes kreditet számolhatnak el személyenként.
 
4. Önadózó Akadémia: e-learning pénzügyi és jogi képzések, szakmai előadások. Pénzmosás megelőzése e-learning képzés 2015 – előfizetőknek és alkalmazottaiknak ingyenesen.
 
5. Önadózó Online: Hírek, Hírlevél, Kommentárok, Számviteli szabályzatok, Cafetéria Szabályzat, Segédletek, Iratminták, Könyvelői Szaknévsor regisztráció a www.onadozo.hu oldalon.
 
6. Önadózó képzési kedvezmény: a partnereink által szervezett mérlegképes könyvelő, könyvvizsgáló, adótanácsadó, adószakértő kötelező továbbképzés, konferencia részvételi díjából előfizetőinknek kedvezményt biztosítunk a  www.onadozo.hu oldalon és a hírlevélben  meghirdetendő részvételi feltételek szerint.
 
A további előfizetői szolgáltatásokról, kredit-elszámolási tudnivalókról az Önadózó Expressz Hírlevélben adunk tájékoztatást – feliratkozás www.onadozo.hu/hirlevel -  kérjük kísérje figyelemmel.

ÖNADÓZÓ ÜGYFÉLSZOLGÁLAT – ahova bármely kérdésével és észrevételével bizalommal fordulhat:  Telefon: 06 82 511 242. E-mail: info@onadozo.hu, Fax: 06 82 511-241. Levélcím: ADÓNET.HU Zrt. 1450 Budapest, Pf.: 132.

FIZESSEN ELŐ 2024-RE AZ ÖNADÓZÓ ÚJSÁGRA ÉS ONLINE CSOMAGJÁRA!

Önadózó - okos újság okos cégeknek és könyvelőknek!  Velünk 2024-ben is könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. Az Önadózó az egyik legnagyobb terjedelemmel jelentkező havi szaklap. Igen gazdag az archívumunk, az előfizetéssel ingyenesen hozzájuthat a megelőző évek lapszámaihoz. Az egyes lapszámok tartalma online elérhető, illetve mobiltelefonon is. Online csomagunk: Számviteli szabályzatok 2024 Cafetéria szabályzat 2024 Pénzmosás elleni szabályzat csomag GDPR Segédlet, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon,Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek Ingyenes e-könyvek és vásárlási kedvezmény az Önadózó Webáruhgázban ● Egyes Kulcs-Soft programok előfizetőknek ingyenesen ● Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra