Egyszeres könyvvitel e-learning képzés indul

Forrás: Önadózó

Egyéni vállalkozók, őstermelők, társadalmi szervezetek könyvelése, kézzel és számítógéppel. Ezen e-learning képzésünkkel elsajátíthatók az egyszeres könyvvitel - azaz az egyéni vállalkozók, a kisebb egyesületek, alapítványok könyvelésének alapjai.

A képzés tankönyve a következő, önállóan letölthető részekből áll: 
KÉZIKÖNYV - EGYSZERES KÖNYVVITEL A GYAKORLATBAN 
1. FÜGGELÉK -  PÉLDATÁR 
2. FÜGGELÉK - KÖNYVELÉSI LISTÁK (Evolut Egyszeres könyvvezetési  program)
3. FÜGGELÉK – BÉRPROGRAM LISTÁI (Evolut) 
4. FÜGGELÉK - KÉZI KÖNYVELÉSI MINTÁK
MELLÉKLET
 
A kézikönyv a gyakorlati életből vett példákkal, magyarázatokkal bemutatja az egyszeres könyvvitel teljes folyamatát, a jobb megértés érdekében mintakönyvelést is ad valamennyi lehetséges gazdasági esemény pénztárkönyvi és naplófőkönyvi könyvelésére. A kézikönyv teljesen az alapoknál kezdi a könyvviteli feladatok bemutatását, külön fejezetben foglalkozik a hagyományos, kézzel vezetett könyvelés technikájával is. A számítógéppel végzett könyvvitel is önálló fejezet a könyvben, amelyet jobban meg lehet érteni, ha ismert előttünk a kézi megoldás is.
 
A képzés hanganyaga szóbeli magyarázatokban mutatja be az egyszeres könyvvitel  folyamatát, az egyes gazdasági események könyvelését és technikáit.

A képzésen részt vevők elektronikus teszt kitöltésével vizsgát tesznek.
 
A képzés elvégzéséről igazolást állítunk ki, amely elektronikus formában letölthető az Adónet fiókból. 
 
A képzést ajánljuk kezdő és gyakorló könyvelőknek, akik egyéni vállalkozók, egyesületek, alapítványok könyvelésével szeretnének megismerkedni, vagy tudásukat elmélyíteni. 

Jelentkezés, további információ!

FIZESSEN ELŐ 2024-RE AZ ÖNADÓZÓ ÚJSÁGRA ÉS ONLINE CSOMAGJÁRA!

Önadózó - okos újság okos cégeknek és könyvelőknek!  Velünk 2024-ben is könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. Az Önadózó az egyik legnagyobb terjedelemmel jelentkező havi szaklap. Igen gazdag az archívumunk, az előfizetéssel ingyenesen hozzájuthat a megelőző évek lapszámaihoz. Az egyes lapszámok tartalma online elérhető, illetve mobiltelefonon is. Online csomagunk: Számviteli szabályzatok 2024 Cafetéria szabályzat 2024 Pénzmosás elleni szabályzat csomag GDPR Segédlet, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon,Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek Ingyenes e-könyvek és vásárlási kedvezmény az Önadózó Webáruhgázban ● Egyes Kulcs-Soft programok előfizetőknek ingyenesen ● Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra