Hol folyik el a pénz? Biztonság és belső ellenőrzés ipari, kereskedelmi és IT területen

Forrás: Sämling

2 napos képzés 2014. március 19-20-án Budapesten. Az előadást követően a hallgatók átlátják a kontrolling és belső ellenőrzés közös munkájának relevanciáját, valamint felismerik a nem megfelelő kontrollból és ellenőrzésből fakadó károk, veszteségek lehetőségét. A képzéssel az egyre fontosabb ellenőrzési szemlélet kialakítását kívánjuk elősegíteni. Önadózó előfizetőknek 10% kedvezmény!

Biztonság és belső ellenőrzés
 
Időpont: 2014. március 19-20. szerda-csütörtök 09:30-17:00
 
A képzés célja, hogy a résztvevők megismerjék a kontrolling munka és a belső ellenőrzés elválaszthatatlan összhangját, egymásra épülését. Megtörtént eseteket mutatunk be és kiemeljük az ellenőrzés és biztonság IT vetületét.
 
Témakörök:
1. Törvényi háttér
2. Ipari, kereskedelmi és banki területek ellenőrzése
3. Ipari visszaélési lehetőségek
4. Kereskedelmi visszaélési lehetőségek
5. Elkövetési módszerek okai, pszichológiája
6. Intézkedési metodikák, lehetőségek
7. Prevenció
8. CSSS Ipari és Kereskedelmi modell és annak elemei (Technika és HR ötvözete)
9. Márkák védelem alatt
10. Megtörtént esetek, videó összeállítások
11. IT terület belső ellenőr szemmel valamint az informatika jelentősége a belső ellenőrzés
területén
12. IT biztonság
 
Az előadást követően a hallgatók átlátják a kontrolling és belső ellenőrzés közös munkájának relevanciáját, valamint felismerik a nem megfelelő kontrollból és ellenőrzésből fakadó károk, veszteségek lehetőségét. A képzéssel az egyre fontosabb ellenőrzési szemlélet kialakítását kívánjuk elősegíteni.
 
Helyszín: Sämling székház - oktatóterem, 1124 Bp., Németvölgyi út 64.
 
Részvételi díj: 88.000 Ft+áfa

Engedmény:
8 %  regisztrációs kedvezmény, 10% magánszemély vagy Önadózó előfizető vagy Főkönyvelő, ill. TB klubtag cég munkatársai, 12% 2 fő vagy 2 különböző képzésre történő együttes jelentkezés esetén, 15% 3 vagy több fő, egy vagy akár több különböző képzésre történő együttes jelentkezése esetén

 
Részletes tematika, további információ

FIZESSEN ELŐ 2024-RE AZ ÖNADÓZÓ ÚJSÁGRA ÉS ONLINE CSOMAGJÁRA!

Önadózó - okos újság okos cégeknek és könyvelőknek!  Velünk 2024-ben is könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. Az Önadózó az egyik legnagyobb terjedelemmel jelentkező havi szaklap. Igen gazdag az archívumunk, az előfizetéssel ingyenesen hozzájuthat a megelőző évek lapszámaihoz. Az egyes lapszámok tartalma online elérhető, illetve mobiltelefonon is. Online csomagunk: Számviteli szabályzatok 2024 Cafetéria szabályzat 2024 Pénzmosás elleni szabályzat csomag GDPR Segédlet, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon,Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek Ingyenes e-könyvek és vásárlási kedvezmény az Önadózó Webáruhgázban ● Egyes Kulcs-Soft programok előfizetőknek ingyenesen ● Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra