Ilyen lesz az Önadózó 2016-ban

Forrás: Önadózó

A 2016. évre vonatkozó Önadózó előfizetési számlánkat a múlt héten kiküldtük, azt már minden előfizetőnknek meg kellett kapnia. A számla fizetési határideje november 16-a, a szolgáltatás folyamatossága érdekében kérjük határidőben történő kiegyenlítését. (Az előfizetési díj 2016-ban változatlan 21.420,-Ft/év, amely a számla szerint átutalható a kiadó Adónet.hu Zrt. 11709002-29903043 számú számlájára.) Kérjük előfizetőinket, hogy az info@oandozo.hu e-mail címen, vagy a 82 511 242-es telefonszámon jelezzék, ha a számlát nem kapták volna meg, vagy adatváltozás miatt új számlát kérnének.

 A következőkben tájékoztatjuk olvasóinkat az Önadózó 2016. évi előfizetői szolgáltatásairól.
 
1. Önadózó újság,  adó- és számviteli szaklap havonta 64 oldalon. Ragaszkodunk ehhez a terjedelemhez, hogy  előfizetőinket minden szakterület gyakorlatáról és  változásáról hónapról hónapra tájékoztatni tudjuk. Lapunk széles szerzőgárdáját elismert szakemberek alkotják, megtalálhatók köztük a szabályozói oldal és a gyakorlat képviselői egyaránt. Az adózás 2016-ben sem lesz egyszerűbb – de az Önadózóval jövőre is könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli  feladatokat, és elkerülni a buktatókat.  Az újság előfizetéssel az előfizető alkalmazásában álló 3 mérlegképes könyvelő 2 kreditet számolhat el továbbképzési kötelezettsége teljesítéseként. Előfizetőinknek már meg kellett kapniuk a 2016. évi előfizetési számlánkat. Miután ez a számla 2015-ös keltű, ebben az évben használható fel a továbbképzési kötelezettség teljesítésére (annak ellenére, hogy 2016-ra szól).  E kiadványkredit érvényesítése akként történik, hogy az érintett mérlegképes könyvelőnek az előfizetési számlánkat a személyes adatai megadásával regisztrálnia kell a http://penzugyiszakkepzes.kormany.hu/kiadvanyok-regisztracioja oldalon. Itt a Kiadvány menüben a Nyomtatott címszó alatt megtalálható az Önadózó - a kiadvány regisztrációja során értelemszerűen ezt kell kiválasztani.  Az adótanácsadók, mérlegképes könyvelők kötelező továbbképzésére vonatkozó jogszabályok nem ismerik a kiadványkredit intézményét, részükre partnereink – Penta Unió, Sämling – továbbképzéseit ajánljuk, Önadózó előfizetők részére kedvezményt adnak, amelyről az Önadózó Expressz Hírlevélben adunk tájékoztatást.
 
2. Az Önadózó elektronikus változatban is olvasható  a www.onadozo.hu/e-onadozo címen. Az egyes cikkek nyomtathatók is. Mindehhez előfizetőként regisztrálni kell az oldalon.
 
3. Konzultációs szolgáltatásunk azÖnadózó Fórum, amelynek keretében  előfizetőink kérdéseire  válaszolunk  áfa, társasági adó, szja, járulékok és tb., art., számvitel  témakörben. A kérdések awww.onadozo.hu oldal Fórum rovatában tehetők fel.  Az Önadózó Fórum regisztrációval – amelyet a www.onadozo.hu oldalon kell elvégezni – az előfizető alkalmazásában álló mérlegképes könyvelők további  2 mérlegképes kreditet számolhatnak el személyenként. Az Önadózó Fórum 2015. évi tagságról az igazolás 2016 január első napjaiban lesz letölthető a www.onadozo.hu oldalon található Önadózó Fiókból, ezt az igazolást kell a tagnak megküldenie 2016. január 31-ig az NGM részére.
 
4. Külön felhívjuk előfizetőink figyelmét, hogy 2016-tól az Önadózó Akadémia szolgáltatás keretében előfizetőink részére ingyenesen biztosítjuk a következő e-learning képzéseket: Pénzmosás megelőzése, Adómenedzsment képzés, Egyszeres könyvvitel e-learning képzés.
 
5. Önadózó Online szolgáltatások: Hírek, Önadózó Expressz Hírlevél, Számviteli szabályzatok, Segédletek, Iratminták, a www.onadozo.hu oldalon,  Könyvelői Szaknévsor regisztráció a www.vpont.hu oldalon.
 
Az online előfizetői szolgáltatások igénybevételéhez az előfizetőnek – ha még nem rendelkezne ilyennel – a www.onadozo.hu oldalon a regisztráció elvégzésével létre kell hoznia az Önadózó fiókot, és itt meg kell adnia a számlázási és személyes adatokat.  Ha egyedül kívánja használni az oldalt, a regisztráció során válassza a Magánszemély fióktípust, akkor is, ha az előfizető maga cég vagy intézmény. Ebben a fióktípusban tudja megadni a személyes adatokat a Fórum és képzési igazolás kiadásához.   Ha az előfizető részéről több személy használja az oldalt, akkor a gazdálkodó szervezet fióktípust kell választani, és ez alatt kell létrehozni a személyes belépésre szolgáló un. alkalmazotti fiókokat. A regisztráció részletes menete és tudnivalói a http://www.onadozo.hu/sugo oldalon olvasható. Segítség az info@onadozo.hu e-mail címen, vagy a 82 511 242 telefonszámon kérhető.
 
6. Önadózó képzési kedvezmény: a partnereink által szervezett mérlegképes könyvelő, könyvvizsgáló, adótanácsadó, adószakértő kötelező továbbképzés, konferencia részvételi díjából előfizetőinknek kedvezményt biztosítunk a  www.onadozo.hu oldalon és a hírlevélben  meghirdetendő részvételi feltételek szerint.
 
Az Önadózó és kapcsolódó szolgáltatásai előfizetési díja 2016-ban változatlanul 21.420,-Ft/év (1.85,-Ft/hó). A 2016. évre vonatkozó Önadózó előfizetési számlánkat  a múlt héten kiküldtük, azt már minden előfizetőnknek meg kellett kapnia. A számla fizetési határideje november 16-a, a szolgáltatás folyamatossága érdekében kérjük határidőben történő kiegyenlítését. (A 2016. évi előfizetési díj változatlanul 21.420,-Ft, amely a számla szerint átutalható a kiadó Adónet.hu Zrt. 11709002-29903043 számú számlájára.)  Kérjük előfizetőinket, hogy az info@oandozo.hu e-mail címen, vagy a 82 511 242-es telefonszámon jelezzék, ha a számlát nem kapták volna meg, vagy adatváltozás miatt új számlát kérnének.
 
Kérjük előfizetőinket, hogy a számlán található befizetés-azonosítót a  www.onadozo.hu oldalon belépés után az  Önadózó fiókban található menü alkalmazásával érvényesítsék, ezzel előfizetése a számla kiegyenlítésével a honlapon is automatikusan aktiválódik 2016. évre.
 
Kedvező ár, értékes tartalom, komplex szolgáltatás -  ez lesz az Önadózó 2016-ban is! 
 
Önadózó Kiadó és Szerkesztőség

FIZESSEN ELŐ 2024-RE AZ ÖNADÓZÓ ÚJSÁGRA ÉS ONLINE CSOMAGJÁRA!

Önadózó - okos újság okos cégeknek és könyvelőknek!  Velünk 2024-ben is könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. Az Önadózó az egyik legnagyobb terjedelemmel jelentkező havi szaklap. Igen gazdag az archívumunk, az előfizetéssel ingyenesen hozzájuthat a megelőző évek lapszámaihoz. Az egyes lapszámok tartalma online elérhető, illetve mobiltelefonon is. Online csomagunk: Számviteli szabályzatok 2024 Cafetéria szabályzat 2024 Pénzmosás elleni szabályzat csomag GDPR Segédlet, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon,Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek Ingyenes e-könyvek és vásárlási kedvezmény az Önadózó Webáruhgázban ● Egyes Kulcs-Soft programok előfizetőknek ingyenesen ● Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra