Képzésajánló

Forrás: Sämling

Kontroller képzés szombatonként - Számvitel, mutatószámok, beszámoló elemzés; Pénzügyi controlling; Költségcontrolling; Vállalati szimuláció. – 2014. április 26-tól, szombatonként, Budapesten (23 oktatási nap)

2014. április 26-tól indítjuk 39. csoportunkat, szombatonként, Budapesten (nyári és téli szünettel)
 
Középfokú vagy felsőfokú iskolai végzettségű, gazdasági, közgazdasági, műszaki, pénzügyi, számviteli, könyvelői, controlling szakképzettséggel rendelkezőknek vagy gazdasági szakmai gyakorlattal rendelkezőknek ajánljuk (középfokú végzettség esetén 2 éves gazdasági területen szerzett tapasztalat szükséges)!

Akkreditált képzés, német oklevéllel.
A controlling elmélete és gyakorlata, üzleti szimulációval.
Nélkülözhetetlen szaktudás az üzleti világban.
Adaptált magyar nyelvű REFA controller képzésünkön elsajátíthatja a legújabb gyakorlatot!
Jöjjön el képzésünkre, növelje munkaerő-piaci értékét, bővítse tudását!
Gazdasági gyakorlat előny!

A képzés célja, hogy a résztvevő ismerje fel vállalatánál a lehetséges vagy bekövetkezett kedvezőtlen kalkulációs eredmények, likviditási, költségtervezési és egyéb gazdasági problémák megelőzésének, illetve megszüntetésének módszereit, eszközeit. Biztosítsa a vállalat optimális gazdálkodásához szükséges tény adatokat és a terv-tény elemzés módszerével biztosítsa cége terv szerinti működését. Legyen aktív részese már a tervezéstől az egyes projekteknek.
A tanfolyamot követően a résztvevő képes lesz arra, hogy
- meglévő pénzügyi, számviteli ismereteit fejlessze
- komplex, elméleti és gyakorlati módszereket alkalmazzon
munkája során.
Oktatóink naprakész ismereteket adnak át a résztvevőknek a gazdasági élet tervezési, szervezési és visszaellenőrzési területén.
A képzést sikeresen elvégző hallgatók Németországban kiállított, EU-konform REFA Controller oklevelet /Urkunde/ kapnak.

További információ, árak, tematika

FIZESSEN ELŐ 2024-RE AZ ÖNADÓZÓ ÚJSÁGRA ÉS ONLINE CSOMAGJÁRA!

Önadózó - okos újság okos cégeknek és könyvelőknek!  Velünk 2024-ben is könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. Az Önadózó az egyik legnagyobb terjedelemmel jelentkező havi szaklap. Igen gazdag az archívumunk, az előfizetéssel ingyenesen hozzájuthat a megelőző évek lapszámaihoz. Az egyes lapszámok tartalma online elérhető, illetve mobiltelefonon is. Online csomagunk: Számviteli szabályzatok 2024 Cafetéria szabályzat 2024 Pénzmosás elleni szabályzat csomag GDPR Segédlet, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon,Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek Ingyenes e-könyvek és vásárlási kedvezmény az Önadózó Webáruhgázban ● Egyes Kulcs-Soft programok előfizetőknek ingyenesen ● Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra