Kérjük segítse a Magyar Rákellenes Liga munkáját adója 1%-ával!

Forrás: www.rakliga.hu

A Magyar Rákellenes Ligában azért dolgozunk, hogy minél többen meggyógyuljanak, megvalósíthassák az álmukat: a társadalom
teljes életet élő tagjai lehessenek, családot alapíthassanak, szülőkké váljanak, dolgozhassanak. A Magyar Rákellenes Liga részére felajánlott személyi jövedelemadója 1%-ával Ön is tevékenyen és felelősségteljesen részt vesz a rákmegelőzés és rákgyógyítás programjában www.rakliga.hu Adószám: 19653417-2-43

„Emlőrákos voltam, édesanya lettem.”
Ezek a szavak jelentik Ágnes életének fordulópontjait. Korán felismerte az elváltozást, a borsszemnyi csomót, és orvoshoz fordult. Tudni akarta, hogy meg kell-e küzdenie, vagy élheti tovább a régi életét. Megküzdött, és legyőzte a betegséget. Az orvosai azt tanácsolták, hogy ne vállaljon gyermeket. Javaslatuk orvosilag indokolt volt, de Ágnes párja iránt érzett szeretete és vágya a teljes életre még ennél is erősebb. Így az utolsó kezelés után alig három évvel megszületett kisfia.
 
Büszkék vagyunk arra, hogy Ágnes vállalta, hogy életének bemutatásával segít megértetni, hogy a rákkal, a rák után is lehet teljes életet élni, valóra váltani az álmainkat.

Mit tehetünk a rák ellen?
 
Egészséges életmóddal a leggyakoribb daganatok előfordulását csökkenteni lehet. Egyes daganatokat (emlő, here) önvizsgálattal illetve a tünetek korai észrevételével (bőr és végbél tumorok) időben fel lehet fedezni, és így eredményesen kezelni. Minden elváltozással érdemes orvoshoz fordulni. Ha diagnosztizálják a betegséget, eredményesebben gyógyul, aki aktívan részt vesz a gyógyulásban.

A Magyar Rákellenes Liga segít az egészséges életmód kialakításában, az önvizsgálat megtanulásában. Mozgósít a szűrésekre. Kiadványokat jelentet meg, felvilágosító előadásokat tart. Ingyenes lelkisegély és információs vonalat működtet. Honlapján és közösségi oldalán eljuttatja a fontos tudnivalókat minden érdeklődőhöz. Klubokat szervez a betegeknek, hogy tudják, nincsenek egyedül, és hogy egymást segítve eredményesebben küzdjenek meg a betegséggel.
 
A Magyar Rákellenes Ligában azért dolgozunk, hogy minél többen meggyógyuljanak, megvalósíthassák az álmukat: a társadalom teljes életet élő tagjai lehessenek, családot alapíthassanak, szülőkké váljanak, dolgozhassanak.

A Magyar Rákellenes Liga részére felajánlott személyi jövedelemadója 1%-ával Ön is tevékenyen és felelősségteljesen részt vesz a rákmegelőzés és rákgyógyítás programjában, így egyre többen lesznek, akik – mint Ágnes is – meggyógyulnak, és valóra válthatják az álmaikat.
 
KÉRJÜK, SEGÍTSE MUNKÁNKAT ADÓJA 1%-ÁVAL!
Magyar Rákellenes Liga 
Adószám: 19653417-2-43

FIZESSEN ELŐ 2024-RE AZ ÖNADÓZÓ ÚJSÁGRA ÉS ONLINE CSOMAGJÁRA!

Önadózó - okos újság okos cégeknek és könyvelőknek!  Velünk 2024-ben is könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. Az Önadózó az egyik legnagyobb terjedelemmel jelentkező havi szaklap. Igen gazdag az archívumunk, az előfizetéssel ingyenesen hozzájuthat a megelőző évek lapszámaihoz. Az egyes lapszámok tartalma online elérhető, illetve mobiltelefonon is. Online csomagunk: Számviteli szabályzatok 2024 Cafetéria szabályzat 2024 Pénzmosás elleni szabályzat csomag GDPR Segédlet, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon,Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek Ingyenes e-könyvek és vásárlási kedvezmény az Önadózó Webáruhgázban ● Egyes Kulcs-Soft programok előfizetőknek ingyenesen ● Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra