Kerülje el a bírságot és növelje cége hatékonyságát egyszerűen!

Forrás: Wolters Kluwer Kft.

A céges szabályzatok elkészítése és azok aktualizálása a társaságok feladata. A szabályzatok nagy részének elkészítése és karbantartása – például a céges gazdálkodás és munkavédelem területén – törvényi kötelezettség; ennek elmulasztása milliós nagyságrendű bírsághoz, rosszabb esetben büntetőjogi következményekhez vezet. Jelentős bírságoktól és elhúzódó jogvitáktól sem kell tartania annak a cégnek, amelynek belső szabályzatai jogszerűek! A Szabályzattár teljes körű segítséget nyújt céges dokumentumai elkészítéséhez.

Kerülje el a bírságot és növelje cége hatékonyságát egyszerűen!

A Szabályzattár teljes körű segítséget nyújt céges dokumentumai elkészítéséhez. A céges szabályzatok elkészítése és azok aktualizálása a társaságok feladata. A szabályzatok nagy részének elkészítése és karbantartása – például a céges gazdálkodás és munkavédelem területén – törvényi kötelezettség; ennek elmulasztása milliós nagyságrendű bírsághoz, rosszabb esetben büntetőjogi következményekhez vezet. Jelentős bírságoktól és elhúzódó jogvitáktól sem kell tartania annak a cégnek, amelynek belső szabályzatai jogszerűek!


A cégek életének más területein nem kötelező, de kimondottan hasznos lehet a szabályozás: az írásban lefektetett céges gyakorlat alkalmas a későbbi jogviták elkerülésére. Így például a céges autó használatát szabályozó dokumentum nyomán nem lehet kérdéses, ki fizeti a gyorshajtási bírságot vagy a parkolást, míg a munkaidő-szabályzat rendezhet számos, a munkaszerződésekben nem szereplő kérdést. 

A Jogtár kiadója, a Wolters Kluwer Kft. új, minden területre kiterjedő Szabályzattárával  könnyen elkészítheti, vagy aktualizálhatja cége belső szabályzatait, és naprakész lehet valamennyi, a belső szabályozások által lefedhető területen.A Word-formátumú szabályzatminták az új Jogtár  felületéről online módon érhetőek el, onnan könnyedénletölthetőek és szerkeszthetőek.

RÉSZLETEK A SZABÁLYZATTÁR TARTALOMJEGYZÉKÉBŐL:

SZERVEZETI MŰKÖDÉS
-   szervezeti és működési szabályzat
-  humánpolitikai szabályzat
-   adatvédelmi szabályzat
GAZDÁLKODÁS
-   számviteli politika
-   bizonylati rend
-   leltározási szabályzat
-   informatikai biztonsági szabályzat
-   transzferár nyilvántartás minta
MUNKAVÉGZÉS
-   szabályzat munkáltatói jogkör gyakorlásáról
-   fegyelmi szabályzat
-   cafetéria szabályzat
-   gépkocsi használat szabályzat
-   munkaidő szabályzat
MUNKAVÉDELEM, TŰZVÉDELEM
-   munkavédelmi szabályzat (általános)
-   munkavédelmi szabályzat (irodai)
MUNKAÜGYI KAPCSOLATOK
-   kollektív szerződés vázlata (a szabályozás általános kérdései)
-   kollektív szerződés (szűkebb hatályú)
-   kollektív szerződés (tágabb hatályú)
 
Rendelje meg most!
 

FIZESSEN ELŐ 2024-RE AZ ÖNADÓZÓ ÚJSÁGRA ÉS ONLINE CSOMAGJÁRA!

Önadózó - okos újság okos cégeknek és könyvelőknek!  Velünk 2024-ben is könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. Az Önadózó az egyik legnagyobb terjedelemmel jelentkező havi szaklap. Igen gazdag az archívumunk, az előfizetéssel ingyenesen hozzájuthat a megelőző évek lapszámaihoz. Az egyes lapszámok tartalma online elérhető, illetve mobiltelefonon is. Online csomagunk: Számviteli szabályzatok 2024 Cafetéria szabályzat 2024 Pénzmosás elleni szabályzat csomag GDPR Segédlet, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon,Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek Ingyenes e-könyvek és vásárlási kedvezmény az Önadózó Webáruhgázban ● Egyes Kulcs-Soft programok előfizetőknek ingyenesen ● Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra