Konferenciaajánló

Forrás: Sämling

Egész éven át tartó konferenciasorozat. Folyamatos bekapcsolódási lehetőség! A folyamatosan változó jogszabályok követése igen nehéz és időigényes feladat. Ebben segítünk Önnek, klubnapjainkon az aktuális adóváltozásokat dolgozzuk fel hónapról hónapra a téma neves szakértőivel.

Főkönyvelő klub - Gazdasági vezetők továbbképzése 
 

Naprakész tájékozottság, szakértői segítség 365 napon át! Hogy ne legyen egyedül a problémáival! Az egész éven át tartó konferencia sorozatba folyamatos bekapcsolódási lehetőséget biztosítunk!
 
Amit nyújtunk:10 évközi konferencia, mérlegképes továbbképzés (2 napos), Önadózó előfizetés 1 évre, segédanyagok minden konferencia naphoz, EDC-kártya, 10 % kedvezmény bármely képzésünkön, kreditpontok adótanácsadóknak, adószakértőknek, könyvvizsgálóknak, könyvelőknek!
 
A folyamatosan változó jogszabályok követése igen nehéz és időigényes feladat. Ebben segítünk Önnek, klubnapjainkon az aktuális adóváltozásokat dolgozzuk fel hónapról hónapra a téma neves szakértőivel.
Szakmai továbbképzésekről - főleg gazdasági téren - nem lehet és nem is szabad lemondani, hiszen a kérdésekre adott rossz válasz kerül igazán sokba.

Legközelebbi klubnapunk időpontja: 2013. szeptember 25. (szerda) 10h00-15h00. Témája szervezés alatt.
 
A klubtagsága beletartozik egy 2 napos, az új év változásait bemutató konferencia (Fórum), időpontja: 2013. november 27-28.
Témái: Személyi jövedelemadó, Számvitel, TB, Nyugdíjváltozások, Adózás rendje, ÁFA, TAO stb.
 
Helyszín:  BEST WESTERN Hotel (korábbi Grand Hotel Hungaria) 1074 Budapest, Rákóczi út 90.

Főkönyvelő klubtagsággal nem rendelkező ügyfeleinket is szeretettel várjuk klubnapjainkra!

További információ

FIZESSEN ELŐ 2024-RE AZ ÖNADÓZÓ ÚJSÁGRA ÉS ONLINE CSOMAGJÁRA!

Önadózó - okos újság okos cégeknek és könyvelőknek!  Velünk 2024-ben is könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. Az Önadózó az egyik legnagyobb terjedelemmel jelentkező havi szaklap. Igen gazdag az archívumunk, az előfizetéssel ingyenesen hozzájuthat a megelőző évek lapszámaihoz. Az egyes lapszámok tartalma online elérhető, illetve mobiltelefonon is. Online csomagunk: Számviteli szabályzatok 2024 Cafetéria szabályzat 2024 Pénzmosás elleni szabályzat csomag GDPR Segédlet, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon,Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek Ingyenes e-könyvek és vásárlási kedvezmény az Önadózó Webáruhgázban ● Egyes Kulcs-Soft programok előfizetőknek ingyenesen ● Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra