Legyen Ön is a Kaposvári Egyetem hallgatója!

Forrás: Önadózó

A Kaposvári Egyetem Gazdaságtudományi Kara szeretettel várja Önt képzéseire, amennyiben szakmai tudását pénzügyi, számviteli vagy egyéb gazdasági területen fejleszteni kívánja. A jelentkezési határidőt ne feledje! - 2014. augusztus 12.

Miért ajánljuk különösen a Kar képzéseit?
 
·     a Pénzügy és számvitel alapképzési szakot elvégzők további vizsgák nélkül megkapják diplomájuk mellé a vállalkozási mérlegképes könyvelő szakmai végzettséget is.
·     Rugalmas időbeosztása munka mellett tanulóknak.
·     Közel 90 regisztrált gyakorlati helyen töltheti szakmai gyakorlatát a régió kiemelkedő jelentőségi vállalkozásainál, intézményeinél, vagy akár saját munkahelyén.
·     Ingyenes szaknyelvi képzésa diplomához szükséges nyelvvizsga megszerzéséhez.
 
Alapképzéseink:
·        pénzügy és számvitel BA
·        kereskedelem és marketing BA
·        gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök BSc
·        nemzetközi tanulmányok BA – angol nyelven is!
 
Alapdiplomával rendelkezők számára gazdaságtudományi területen mester képzéseket és akár vele párhuzamosan is elvégezhető szakirányú továbbképzéseket is kínálunk.
 
Mester képzések (4 félév)
·        Pénzügy MSc
·        Regionális és környezeti gazdaságtan MSc– angol nyelven is!
 
Szakirányú továbbképzések (2-4 félév)
·        Felszámolási és vagyonfelügyeleti szakközgazdász/specialista szakirányú továbbképzés
·        Agárközgazdász szakirányú továbbképzés
·        Regionális és térségi vidékfejlesztő szakmérnök/menedzser szakirányú továbbképzés – új képzés 2014. szeptembertől
 
A Kaposvári Egyetem Gazdaságtudományi Kara modern szemléletű, a tudomány iránt elkötelezett, dinamikusan fejlődő és fiatalos kar. Hallgatóinknak korszerű elméleti tudásanyagon nyugvó, gyakorlatorientált képzést nyújtunk az intézményi gazdálkodás, a vidékfejlesztés és a gazdaságtudomány területein.
 
Legyen Ön is hallgatója az ország egyik legmodernebb campusának, a Kaposvári Egyetemnek!
 
Képzéseinkről bővebben a http://www.ke.hu/menu/399/202, illetve a www.felvi.hu oldalakról tájékozódhat.
Ha kérdése merülne fel, írjon a csonka.arnold@ke.hu, és a felnottkepzes@ke.hu email címekre vagy telefonon érdeklődjön a 82/505-940 –es vagy 82/505-825-ös telefonszámokon!

A jelentkezési határidőt ne feledje! -  2014. augusztus 12.

FIZESSEN ELŐ 2024-RE AZ ÖNADÓZÓ ÚJSÁGRA ÉS ONLINE CSOMAGJÁRA!

Önadózó - okos újság okos cégeknek és könyvelőknek!  Velünk 2024-ben is könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. Az Önadózó az egyik legnagyobb terjedelemmel jelentkező havi szaklap. Igen gazdag az archívumunk, az előfizetéssel ingyenesen hozzájuthat a megelőző évek lapszámaihoz. Az egyes lapszámok tartalma online elérhető, illetve mobiltelefonon is. Online csomagunk: Számviteli szabályzatok 2024 Cafetéria szabályzat 2024 Pénzmosás elleni szabályzat csomag GDPR Segédlet, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon,Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek Ingyenes e-könyvek és vásárlási kedvezmény az Önadózó Webáruhgázban ● Egyes Kulcs-Soft programok előfizetőknek ingyenesen ● Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra