Már Debrecenben terjeszkedik a PwC

Forrás: PwC

A Kelet-magyarországi régió gazdasági potenciálját és az ott felmerülő ügyféligények magas szintű és minőségi kiszolgálását igyekszik növelni az 1100 alkalmazottat foglalkoztató nemzetközi könyvvizsgáló és tanácsadó cég debreceni irodanyitása

 Lőcsei Tamás, a PwC Magyarország vezérigazgatója 2023. november 15-én délelőtt ünnepélyes keretek között bejelentette, hogy a PwC, a világ egyik vezető pénzügyi és gazdasági tanácsadó társasága irodát nyit Debrecenben. A Magyarországon több, mint 30 éve jelen lévő vállalat három fő szolgáltatási terület – könyvvizsgálat, adó és jogi, valamint üzleti tanácsadás – mellett számos egyéb, speciális szakterületen segíti ügyfeleit – és immáron Debrecen és a Kelet-magyarországi régió gazdasági társaságai számára is közelebb hozza szolgáltatásait. 

Ünnepi beszédében a cégvezető így fogalmazott: „Debrecen egy új ablak számunkra, új kilátással. Ugyan már több területen együtt dolgozunk debreceni cégekkel, most arra vállalkozunk, hogy megerősítjük a párbeszédet a helyi üzleti és akadémiai élettel és fokozott odafigyeléssel segítjük az itteni, és a jövőben ide érkező gazdasági szereplők felkészülését a folyton változó valóságra. A régió eddigi sikereinek kulcsát rugalmas alkalmazkodási képességében látjuk, és igyekszünk méltóvá válni a helyiekkel való együttműködésre.” 

Papp László, Debrecen város polgármestere és a Debreceni Egyetem kancellárja, Prof. Dr. habil Bács Zoltán köszöntötte a PwC Magyarországot abból az alkalomból, hogy a multinacionális cég megkezdi debreceni működését 2023 novemberében. A polgármester beszédében hangsúlyozta: „A PwC-nek nem egyszerűen egy jó adottságokkal rendelkező városra van szüksége, hanem a PwC egy jó adottságokkal rendelkező, gazdaságilag sikeres, erős vállalati háttérrel rendelkező, kiemelkedő oktatási potenciállal bíró városban gondolkodik. Egy olyan városban, amelynek sikere hozzájárulhat a cég sikeréhez.” 

„A PwC büszke az eredményeire és az iparágban betöltött vezető szerepére. Cégünk elkötelezett a magyar gazdaság fejlesztése, valamint a magas színvonalú, ügyfélközpontú szolgáltatások nyújtása mellett. Vállalkozásunk további bővítése érdekében fokozzuk a fővároson kívüli tevékenységünket és a 12 éve Győrben felavatott után most megnyitjuk debreceni irodánkat, ahol kompetenciáink teljes spektruma elérhető a regionális vállalkozások számára. Bízunk ebben a városban. Biztosak vagyunk abban, hogy üzleti életének aktív szereplőjeként jelentősen hozzájárulhatunk Debrecen és a térség sikeréhez.”- hangsúlyozta Lőcsei Tamás. 

A polgármester kiemelte, hogy a PwC helyi irodája nemcsak a munkavállalók idevonzásában és a fiatal tehetségek megtartásában jelent erősítést Debrecennek. „Az itt és a régióban működő cégek, legyenek azok kkv-k vagy multik, egy újabb, világszínvonalú szolgáltatócéghez juthatnak közelebb, alakíthatnak ki azzal közvetlen kapcsolatot városunkban és használhatják mindazt a tudást és tapasztalatot, amely a PwC munkatársaiban felhalmozódott.” 

„Az, hogy ma a PwC Magyarország csapatát Debrecenben köszönthetjük debreceni irodájuk megnyitása alkalmából, az elismerése mindannak a munkának, amit az elmúlt 10 évben végeztünk. Debrecen elérte azt az üzleti gazdasági nívót, amely garantálja, hogy együttműködésünk kétséget kizáróan sikeres legyen.” - mutatott rá Papp László. 

„Debrecen ma az üzleti világ számára a megbízhatóságot, a stabilitást, a minőséget és természetesen lehetőséget jelent. Ezek ma a meghatározó debreceni adottságok. A PwC döntése pedig mindezt visszaigazolja. - zárta beszédét a polgármester.

FIZESSEN ELŐ 2024-RE AZ ÖNADÓZÓ ÚJSÁGRA ÉS ONLINE CSOMAGJÁRA!

Önadózó - okos újság okos cégeknek és könyvelőknek!  Velünk 2024-ben is könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. Az Önadózó az egyik legnagyobb terjedelemmel jelentkező havi szaklap. Igen gazdag az archívumunk, az előfizetéssel ingyenesen hozzájuthat a megelőző évek lapszámaihoz. Az egyes lapszámok tartalma online elérhető, illetve mobiltelefonon is. Online csomagunk: Számviteli szabályzatok 2024 Cafetéria szabályzat 2024 Pénzmosás elleni szabályzat csomag GDPR Segédlet, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon,Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek Ingyenes e-könyvek és vásárlási kedvezmény az Önadózó Webáruhgázban ● Egyes Kulcs-Soft programok előfizetőknek ingyenesen ● Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra