Mérlegképes könyvelők figyelmébe

Forrás: Önadózó

Emlékeztetjük mérlegképes könyvelő képesítésű előfizetőinket, hogy az Önadózó Fórum tagságért 2 kredit számítható be a továbbképzési kötelezettség teljesítésébe - az Önadózó újság előfizetésért járó további 2 krediten túl. Az Önadózó Fórum tagsági igazolási 2015. január 1-étől lesz letölthető az Önadózó fiókból - ezt az igazolást kell majd megküldeniük az NGM részére. Az igazolás kiállításához kérjük, ellenőrizze fiókja státuszát, és személyes adatait. Kérdés, észrevétel esetén írjon e-mailt az info@onadozo.hu címre.

Az Önadózó Fórum az NGM által minősített szakmai szerveződés, amelyben való tagság 2 mérlegképes kreditet ér.

Az Önadózó Fórum tagsághoz előfizetőként regisztrálni kell a www.onadozo.hu oldalon. 

Ha még nem tette, regisztráljon.  Ha még nem egyenlítette volna az Önadózó 2015. évi előfizetési számláját - most még utalhatja: előfizetési díj 2015. 1-12. hónapra 21.420,-Ft, amely átutalható az Adónet.hu Zrt. 11709002-29903043 számú számlájára


Az Önadózó Fórum keretében előfizetőink feltehetik kérdéseiekt áfa, társasági adó, szja, járulékok és tb., art., számvitel  témakörben a www.onadozo.hu oldalon - és szakértőink válaszolnak.

Az Önadózó Fórumban történő regisztráció után az előfizető alkalmazásában álló max. 3 mérlegképes könyvelő személyenként 2 kreditet számolhat el el, ha a tagság a tárgyévben legalább három hónapot fennállt. Erről a kreditről a tárgyévet követő év január hónapban az igazolás letölthető az előfizető Önadózó fiókjából, amelyet a mérlegképes könyvelőnek kell megküldenie az NGM részére.

Ha kérdése, észrevétele van, kérjük írjon az info@onadozo.hu e-mail címre - és segítünk.



FIZESSEN ELŐ 2024-RE AZ ÖNADÓZÓ ÚJSÁGRA ÉS ONLINE CSOMAGJÁRA!

Önadózó - okos újság okos cégeknek és könyvelőknek!  Velünk 2024-ben is könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. Az Önadózó az egyik legnagyobb terjedelemmel jelentkező havi szaklap. Igen gazdag az archívumunk, az előfizetéssel ingyenesen hozzájuthat a megelőző évek lapszámaihoz. Az egyes lapszámok tartalma online elérhető, illetve mobiltelefonon is. Online csomagunk: Számviteli szabályzatok 2024 Cafetéria szabályzat 2024 Pénzmosás elleni szabályzat csomag GDPR Segédlet, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon,Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek Ingyenes e-könyvek és vásárlási kedvezmény az Önadózó Webáruhgázban ● Egyes Kulcs-Soft programok előfizetőknek ingyenesen ● Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra