Mérlegképes Kreditkártya – rugalmasan a biztos kreditpontokért!

Forrás: Complex Kiadó

A képlet egyszerű: nettó 19 990 Ft = 16 mérlegképes könyvelői kötelező kreditpont vállalkozási szakirányon. Szerezze meg Ön is kötelező kreditpontjait a CompLex Kiadó minőségi képzésein!

Mérlegképes Kreditkártya: a biztos tudás garanciája!

Milyen témájú előadásokon szeretne részt venni? Mikor? Milyen formában bővítené tudását? A választás az Öné. A megoldás: a Mérlegképes Kreditkártya.
 
Miért éri megezt a megoldást választania?
·        A Kiadó folyamatosan frissülőteljes mérlegképes minősített képzési kínálatából kiválaszthatja az Önnek leginkább megfelelőt, és mi garantáljuk Önnek a 16 kreditpont megszerzését!
·        Ragaszkodik a bevált módszerhez? Vegyen résztaz eddig megszokott kétnapos képzéseken! Szerteágazó a munkaköre és az érdeklődése? Válogassa össze az Önt leginkább érdeklő képzéseket akár négy félnapos részvétellel!
·        Legszívesebben ki se mozdulna kreditpontjaiért? Erre is van megoldás – nézze meg otthon kreditpontot érő videós képzéseinket!
·        A Kreditkártya keretében megszerzett pontokat nyilvántartjuk Ön helyett, és pontjairól rendszeres időközönként e-mailben egyenleget küldünk.
·        Fix ár: nettó 19 990 Ft, vagyis ennél többet biztosan nem kell költenie idén kreditpontos képzésekre!
·        Gyakorlati megközelítés, egyéni problémamegoldás. Minőségi témák és előadók. Választék. Jó ár, biztos háttér. Színvonalas helyszínek.
 
Mérlegképes Kreditkártya: a biztos tudás garanciája! És persze a biztos kreditponté.
További információk és kreditpontos képzési kínálat >>>

FIZESSEN ELŐ 2024-RE AZ ÖNADÓZÓ ÚJSÁGRA ÉS ONLINE CSOMAGJÁRA!

Önadózó - okos újság okos cégeknek és könyvelőknek!  Velünk 2024-ben is könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. Az Önadózó az egyik legnagyobb terjedelemmel jelentkező havi szaklap. Igen gazdag az archívumunk, az előfizetéssel ingyenesen hozzájuthat a megelőző évek lapszámaihoz. Az egyes lapszámok tartalma online elérhető, illetve mobiltelefonon is. Online csomagunk: Számviteli szabályzatok 2024 Cafetéria szabályzat 2024 Pénzmosás elleni szabályzat csomag GDPR Segédlet, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon,Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek Ingyenes e-könyvek és vásárlási kedvezmény az Önadózó Webáruhgázban ● Egyes Kulcs-Soft programok előfizetőknek ingyenesen ● Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra