Nemzetközi REFA Controller-képző tanfolyam

Forrás: Sämling

Számvitel mint a controlling adatbázisa, mutatószámok és beszámoló elemzés; Pénzügyi controlling; Költségcontrolling; Vállalati szimuláció. –2014. szeptember 27-től, szombatonként 23 oktatási napban Budapesten. Német precizitás, hazai környezet, adaptált képzés, magyar nyelvű oktatás.

A controlling elmélete és gyakorlata, üzleti szimulációval.
Adaptált, magyar nyelvű REFA controller képzésünkön elsajátíthatja a legújabb gyakorlatot!
 
A képzés célja
 
Nemzetközi REFA Controller képző tanfolyamunk elvégzésével a résztvevő képes lesz felismerni vállalatánál a lehetséges vagy bekövetkezett kedvezőtlen kalkulációs eredményeket, megismeri és a gyakorlatban alkalmazni is tudja a likviditási, költségtervezési és egyéb gazdasági problémák megelőzésének, illetve megszüntetésének módszereit, eszközeit. Biztosítani tudja a vállalat optimális gazdálkodásához szükséges tény adatokat és a terv-tény elemzés módszerével előmozdítja cége terv szerinti működését. Így aktív részese lesz az egyes projekteknek már a kezdetektől.
·        a meglévő pénzügyi, számviteli ismeretek fejlesztése
·        a komplex, elméleti és gyakorlati módszerek gyakorlatban való alkalmazása

Oktatóink naprakész ismereteket adnak át a résztvevőknek a gazdasági élet tervezési, szervezési és visszaellenőrzési területén.

Képzési modulok
1. modul - Számvitel mint a controlling adatbázisa, mutatószámok és beszámoló elemzés
2. modul - Pénzügyi controlling
3. modul - Költségcontrolling, költségmenedzsment
4. modul - Vállalati szimuláció

A képzés módszertana

A résztvevők csoportmunkában értékelik a vállalatuk eredményeit a megtanult mutatószámok és költségszámítási rendszerek segítségével. Felállítják a vállalati fejlődés lehetőségét és az optimalizálják a vállalat működését költségtervezési, likviditási és értékesítési oldalról. A résztvevők aktív közreműködésével kerül sor a módszerek esetpéldákon való elemzésére, így képesek lesznek ezek alkalmazására saját vállalatuknál is.
A program keretében megismerkednek olyan Excel táblázatokkal, amelyek segítik az elemzések elkészítését.
 
Hallgatói vélemények
Eddig 39 alkalommal indítottuk REFA Controller tanfolyamunkat, amin eddig magánszemélyek és több mint 100 cég alkalmazottai vettek részt. Néhány vélemény tőlük.
A képzésen nagyon tetszett:
„gyakorlati órák, logikus felépítés, egyéni haladásra figyeltek”
„elméleti rész bemutatása a gyakorlati feladatokon”
„téma feldolgozás, életszerű példák”
 „gyakorlati, tapasztalati témákkal támasztja alá a képzést”
„több iparági példát láthattam”
„gyakorlatorientált, a tudás rögzülését is elősegíti a képzés”
A képzést sikeresen elvégző hallgatók Németországban kiállított REFA Controller oklevelet kapnak. Nélkülözhetetlen szaktudás az üzleti világban.

Jöjjön el képzésünkre, növelje munkaerő-piaci értékét, bővítse tudását!
 
Időpont: 2014. szeptember 27. és 2015. június 20. között 23 oktatási nap szombatonként Budapesten (nyári és téli szünettel)

Helyszín: Budapest II. kerület Tárogató út 2-4. - IBS oktatóterem

További információ, részletes tematika, kedvezmények

FIZESSEN ELŐ 2024-RE AZ ÖNADÓZÓ ÚJSÁGRA ÉS ONLINE CSOMAGJÁRA!

Önadózó - okos újság okos cégeknek és könyvelőknek!  Velünk 2024-ben is könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. Az Önadózó az egyik legnagyobb terjedelemmel jelentkező havi szaklap. Igen gazdag az archívumunk, az előfizetéssel ingyenesen hozzájuthat a megelőző évek lapszámaihoz. Az egyes lapszámok tartalma online elérhető, illetve mobiltelefonon is. Online csomagunk: Számviteli szabályzatok 2024 Cafetéria szabályzat 2024 Pénzmosás elleni szabályzat csomag GDPR Segédlet, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon,Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek Ingyenes e-könyvek és vásárlási kedvezmény az Önadózó Webáruhgázban ● Egyes Kulcs-Soft programok előfizetőknek ingyenesen ● Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra