Nemzetközi REFA Controller-képző tanfolyam

Forrás: Sämling

Számvitel mint a controlling adatbázisa, mutatószámok és beszámoló elemzés; Pénzügyi controlling; Költségcontrolling; Vállalati szimuláció. –2015. október 17-től, szombatonként, Bp-en (19 oktatási nap). Német precizitás, hazai környezet, adaptált képzés, magyar nyelvű oktatás.

Nemzetközi REFA controller-képző tanfolyam
 
A controlling elmélete és gyakorlata, üzleti szimulációval.
Adaptált, magyar nyelvű REFA controller képzésünkön elsajátíthatja a legújabb gyakorlatot!
 
Időpont: 2015. október 17. és 2015. június 20. között 19 oktatási nap szombatonként Budapesten (nyári és téli szünettel)
 
Július 31-ig 15 %-os előjelentkezési kedvezmény!
 
Amennyiben július 31-ig elküldi jelentkezését az október 17-én induló Nemzetközi REFA Controller képző tanfolyamunkra, akkor 15 % kedvezményt biztosítunk a tanfolyam árából, így 435.000 Ft+ÁFA ár helyett 369.750 Ft+ÁFA áron vehet részt a képzésen.

A képzés célja
 
Nemzetközi REFA Controller képző tanfolyamunk elvégzése végeztével a résztvevő képes lesz felismerni vállalatánál a lehetséges vagy bekövetkezett kedvezőtlen kalkulációs eredményeket, megismeri és a gyakorlatban alkalmazni is tudja a likviditási, költségtervezési és egyéb gazdasági problémák megelőzésének, illetve megszüntetésének módszereit, eszközeit. Biztosítani tudja a vállalat optimális gazdálkodásához szükséges tény adatokat és a terv-tény elemzés módszerével biztosítja cége terv szerinti működését. Így aktív részese lesz az egyes projekteknek már a tervezéstől is.
·        a meglévő pénzügyi, számviteli ismeretek fejlesztése
·        a komplex, elméleti és gyakorlati módszerek gyakorlatban való alkalmazása

Oktatóink naprakész ismereteket adnak át a résztvevőknek a gazdasági élet tervezési, szervezési és visszaellenőrzési területén.
A képzés módszertana
A résztvevők csoportmunkában értékelik a vállalatuk eredményeit a megtanult mutatószámok és költségszámítási rendszerek segítségével. Felállítják a vállalati fejlődés lehetőségét és az optimalizálják a vállalat működését költségtervezési, likviditási és értékesítési oldalról. A módszereket esetpéldákon elemezzük a résztvevők aktív közreműködésével, akik így képesek lesznek ezek alkalmazására saját vállalatuknál is.
A program keretében megismerkednek olyan Excel táblázatokkal, amelyek segítik az elemzések elkészítését.
Hallgatóink véleménye
A képzésen nagyon tetszett:
„gyakorlati órák, logikus felépítés, egyéni haladásra figyeltek”
„elméleti rész bemutatása a gyakorlati feladatokon”
„téma feldolgozás, életszerű példák”
 „gyakorlati, tapasztalati témákkal támasztja alá a képzést”
„több iparági példát láthattam”
„gyakorlatorientált, a tudás rögzülését is elősegíti a képzés”
A képzést sikeresen elvégző hallgatók Németországban kiállított, EU-konform REFA Controller oklevelet /Urkunde/ kapnak. Nélkülözhetetlen szaktudás az üzleti világban.
Jöjjön el képzésünkre, növelje munkaerő-piaci értékét, bővítse tudását!

További információ, tematika>>

FIZESSEN ELŐ 2024-RE AZ ÖNADÓZÓ ÚJSÁGRA ÉS ONLINE CSOMAGJÁRA!

Önadózó - okos újság okos cégeknek és könyvelőknek!  Velünk 2024-ben is könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. Az Önadózó az egyik legnagyobb terjedelemmel jelentkező havi szaklap. Igen gazdag az archívumunk, az előfizetéssel ingyenesen hozzájuthat a megelőző évek lapszámaihoz. Az egyes lapszámok tartalma online elérhető, illetve mobiltelefonon is. Online csomagunk: Számviteli szabályzatok 2024 Cafetéria szabályzat 2024 Pénzmosás elleni szabályzat csomag GDPR Segédlet, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon,Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek Ingyenes e-könyvek és vásárlási kedvezmény az Önadózó Webáruhgázban ● Egyes Kulcs-Soft programok előfizetőknek ingyenesen ● Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra