New Yorkba repülhet az EY adóversenyének hazai győztese

Forrás: NOGUCHI PORTER NOVELLI

Rekordszámú jelentkező közül Borsos Tünde Petra, a Corvinus Egyetem diákja nyerte meg idén a világ egyik vezető üzleti tanácsadó cégének hazai megmérettetését, az EY Adóversenyt. A győztes egy New York-i tanulmányút, több százezer forintos pénzjutalom és egy álláslehetőség elnyerése mellett képviselheti hazánkat az adóverseny amszterdami nemzetközi döntőjében is, amelynek fődíja egy 30 napos világkörüli utazás London, Washington és Hongkong EY-irodáinak érintésével.

Az EY Adóversenyén minden évben a hazai oktatási intézmények legtehetségesebb, felsőbb éves és frissen végzett diákjai mérik össze tudásukat. Csak a legjobbaknak van esélye a győzelemre, hiszen a pályázók feladata egy valós ügyfélmegbízáson alapuló esettanulmány elkészítése, amihez összetett gondolkodásra, kreativitásra és kiemelkedő szakmai érzékre van szükség. A legjobb tíz pályamunka beküldőjének a második fordulóban az EY szakértőiből álló zsűri előtt személyesen is be kellett mutatnia a megoldását.
 
Borsos Tünde Petra, a verseny idei nyertese elmondta: „Közgazdász hallgatóként korábban egyáltalán nem foglalkoztam adózással, így nagyon érdekes kihívást jelentett a versenyfeladat megoldása, amiben segített, hogy a benne szereplő iparág – a gyógyszeripar – nem volt teljesen idegen számomra. A verseny a komoly elvárások ellenére nagyon jó hangulatban zajlott.” 
 
A győztes közgazdász mellett két jogászhallgató került még a dobogósok közé, ők összesen nettó 800 ezer forintos pénznyereménnyel gazdagodtak. Az EY a győztes számára ezen felül lehetőséget kínál arra is, hogy egy sikeres rövidített felvételi folyamat után csatlakozzon a cég magyarországi csapatához, majd később eltöltsön egy hetet New Yorkban, az EY magyar adócsoportjánál. A nyertes Corvinus-hallgató részt vesz továbbá „Az Év Ifjú Adószakembere” nemzetközi verseny idei amszterdami döntőjén is.
 
Ezt a globális versenyt 2012-ben a magyar nemzeti győztes, Osikovicz Edit Ágnes nyerte meg. Ő akkor a négynapos bostoni megmérettetésen húsz ország legjobbjait utasította maga mögé, jelenleg pedig az EY New York-i irodájában dolgozik adótanácsadóként.
 
Az idei globális verseny győztese 30 napos világkörüli utat nyer olyan világvárosok érintésével, mint London, Washington és Hongkong, ahol a városnézés mellett megismerkedhet az EY helyi irodáinak munkájával is.

FIZESSEN ELŐ 2024-RE AZ ÖNADÓZÓ ÚJSÁGRA ÉS ONLINE CSOMAGJÁRA!

Önadózó - okos újság okos cégeknek és könyvelőknek!  Velünk 2024-ben is könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. Az Önadózó az egyik legnagyobb terjedelemmel jelentkező havi szaklap. Igen gazdag az archívumunk, az előfizetéssel ingyenesen hozzájuthat a megelőző évek lapszámaihoz. Az egyes lapszámok tartalma online elérhető, illetve mobiltelefonon is. Online csomagunk: Számviteli szabályzatok 2024 Cafetéria szabályzat 2024 Pénzmosás elleni szabályzat csomag GDPR Segédlet, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon,Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek Ingyenes e-könyvek és vásárlási kedvezmény az Önadózó Webáruhgázban ● Egyes Kulcs-Soft programok előfizetőknek ingyenesen ● Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra