Októbertől megújítjuk az Önadózó címlapját - segítsen választani! És további előfizetői infók

Forrás: Önadózó

Az Önadózó Facebook oldalán közzétettük az Önadózó új címlapterveit. Kérjük tekintse meg - és jelölje meg, hogy Önnek melyik tetszene. Mérlegképes könyvelő előfizetőink az Önadózó újság előfizetése után járó 2 krediten (kiadványkredit) túl már az Önadózó Fórum (www.onadozo.hu) tagság után is jogosultak 2 kreditre (szervezeti kredit) - összesen tehát 4 kredit jár tőlünk. Kérjük előfizetőinket, hogy amennyiben számlázási és postázási címűkben változás van - és ha még nem jelezték - úgy azt az info@onadozo.hu e-mail címen tegyék meg!

Az Önadózó Facebook oldala, ahol a címlap variációk megtekinthetők:

www.facebook.com/onadozo

Az ajándék e-könvy a lájkolás után pedig letölthető innen: 
http://www.onadozo.hu/cegadoteszt/onadozo_ceg_ado_teszt_2013

***

Már 4 mérlegképes kreditet ér az Önadózó előfizetés!


A mérlegképes könyvelő előfizetőink az Önadózó újság előfizetése után + 2 kreditre (kiadványkredit) és az Önadózó Fórum (www.onadozo.hu) tagság alapján pedig további 2 kreditre (szervezeti kredit) - összesen tehát 4 kreditre jogosultak.


Örömmel tájékoztatjuk előfizetőinket, hogy a Nemzetgazdasági Minisztérium Számviteli és Felügyeleti Főosztálya az NGM275-31/2013. számú határozatában az ADÓNET.HU Zrt. által működtetett ÖNADÓZÓ FÓRUM szakmai szerveződést a könyvviteli szolgáltatást végzők nyilvántartásba vételéről szóló 93/2002(V.5) Korm. rendelet 10/B.§ (8a) bekezdés szerinti szakmai szervezetnek nyilvánította.
 
Ez további 2 kreditet jelent előfizetőinknek - akik regisztrálnak a www.onadozo.hu oldalon. Ez további díjfizetéssel természetesen nem jár.
 
A Fórum tagságért járó 2 kreditet a múlt héten kaptuk meg, a szükséges személyes adatok megadására a honlapunkat kicsit át kell alakítani, ennek elkészülte után előfizetőinket még meg kell keresnünk az adatok ponbtosítása ügyében. Addig is, akik még nem regisztráltak a www.onadozo.hu oldalon, ezen további 2 kredit elszámolása érdekében előzetesen feltétlenül tegyék meg itt és most: http://www.onadozo.hu/regisztracio/ Ha megaakadna, írjon e-mailt - info@onadozo.hu -  és segítünk.
 
Aki már regisztrált a www.onadozo.hu oldalon,  annak most még egyszer nem kell, kérjük várja meg következő technikai tájékoztatásunkat ezügyben.
 
Ezek alapján mérlegképes könyvelő előfizetőink az Önadózó újság előfizetés alapján + 2 kreditre (kiadványkredit) és az Önadózó Fórum (www.onadozo.hu) tagság alapján pedig további 2 kreditre (szervezeti kredit) - összesen tehát 4 kreditre jogosultak.
 
Hamarosan tájékoztatást adunk az Önadózó Fórum regisztráció technikájáról, - de az biztos, hogy előfizetőink 2013-tól csak az Önadózó előfizetés alapján már 4 mérlegképes kreditre jogosultak.

Ha még nem előfizetője az Önadózónak - most fizessen elő! 

Az Önadózó adó- és számviteli szaklap és online szolgáltatás + mérleglépes könyvelőknek 2 x 2 kredit. Előfizetői csomagunk folyamatos szakmai támogatást nyújt a komplex vállalati ügyvitel szakszerű viteléhez, a vállalkozás, intézmény adózási, kifizetői, könyvviteli és munkaügyi feladatainak ellátásához. Előfizetésével részesévé válik az Önadózó biztonságot nyújtó szakmai programjának: Önadózó = Kedvező ár + értékes tartalom + komplex szolgáltatás! Előfizetési díj 1 évre 21.420,-Ft. Előfizetés: info@onadozo.hu
 
***

Kérjük előfizetőinket, hogy amennyiben számlázási és postázási címűkben változás van - és amennyiben még nem jelezték - úgy azt az info@onadozo.hu e-mail címen tegyék meg!
 

FIZESSEN ELŐ 2024-RE AZ ÖNADÓZÓ ÚJSÁGRA ÉS ONLINE CSOMAGJÁRA!

Önadózó - okos újság okos cégeknek és könyvelőknek!  Velünk 2024-ben is könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. Az Önadózó az egyik legnagyobb terjedelemmel jelentkező havi szaklap. Igen gazdag az archívumunk, az előfizetéssel ingyenesen hozzájuthat a megelőző évek lapszámaihoz. Az egyes lapszámok tartalma online elérhető, illetve mobiltelefonon is. Online csomagunk: Számviteli szabályzatok 2024 Cafetéria szabályzat 2024 Pénzmosás elleni szabályzat csomag GDPR Segédlet, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon,Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek Ingyenes e-könyvek és vásárlási kedvezmény az Önadózó Webáruhgázban ● Egyes Kulcs-Soft programok előfizetőknek ingyenesen ● Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra